Adatkapcsolat Szolgáltatás Data Connection Service

Az adatok és információk gyors és biztonságos áramlása elengedhetetlen napjaink digitalizált világában. A cégeknek szükségük van arra, hogy az általuk kezelt adatok bármely helyszínen elérhetők legyenek, és a munkatársak bárhonnan tudják végezni a feladataikat. Ehhez azonban hatékony adatkapcsolatra van szükség.

A Rendszerinformatika WAN Adatkapcsolat szolgáltatása lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a különböző helyszíneiket a legjobb minőségben köthessék össze. Legyen az gyárak és irodák közötti kapcsolat vagy raktárak és adatközpontok közötti kommunikáció, a Rendszerinformatika mindenre tud megoldást nyújtani. A WAN adatkapcsolat biztonságos és stabil megoldásokat kínál bármely helyszínek között.

Homogén Cisco infrastruktúrát üzemeltetünk, melyek az egyik legmegbízhatóbb termékek a piacon. Így ügyfeleink is biztosak lehetnek abban, hogy stabil, megbízható és profi megoldásokat kapnak.
Ügyfeleinknek nem szükséges nagy beruházásokat tenniük, csupán egy havidíjas konstrukcióra van szükség. Ez hosszú távon kiszámítható és költséghatékony megoldás a vállalkozások számára.

Szolgáltatásunk megbízható és jól működő megoldást kínál, amelynek segítségével partnereink adatai biztonságban vannak és munkatársaik hatékonyan dolgozhatnak bármely helyszínen.

További részletekért görgessen lejjebb

Modern Cisco technológia

Szolgáltatásunk a legfejlettebb Cisco technológiai megoldásokon alapul, amelyek évtizedek óta biztosítják a stabil és biztonságos adatkapcsolatot a vállalatok számára. Magyarországon egyedülálló módon homogén Cisco routerekkel és hálózati eszközökkel kialakított infrastruktúrát üzemeltetünk, amely minden adatkapcsolati igény kielégítését garantálja.

Akár 10Gbit sávszélesség

Nem kell kompromisszumot kötnie a sebesség terén. Kínálatunkban megtalálható a kiváló 10Gbit/s optikai bérelt vonali internet szolgáltatás, amely garantálja a gyors és zökkenőmentes adatkapcsolatot.

Magas rendelkezésre állás

Szolgáltatásaink éves szinten akár 99.8%-os rendelkezésre állással működnek, garantálva, hogy vállalkozása mindig elérhető legyen.

Rugalmas és gyors kiépítés

Gyors és rugalmas megoldásokat kínálunk a felhasználói igényekhez igazodva. Legyen szó irodai adatkapcsolat létrehozásáról vagy adatközponti kapcsolatok kiépítéséről, mi hatékonyan és precízen megoldjuk.

Biztonságos kapcsolatok

A Rendszerinformatika biztonságos szolgáltatásokat kínál, amelyek garantálják, hogy ügyfeleink adatai mindig védve legyenek az illetéktelen hozzáférésektől. A korszerű Cisco eszközök révén partnereink nyugodtan végezhetik munkájukat, tudván, hogy adatforgalmuk biztonságban van.

Egyedi megoldások

Nem létezik két egyforma vállalkozás, ezért a Rendszerinformatika szakemberei minden esetben az ügyfelek igényeit figyelembe véve alakítják ki a legoptimálisabb adatkapcsolati megoldást.

Kapcsolódó termékeink és szolgáltatásaink

Adatkapcsolat Szolgáltatás Data Connection Service

Adatkapcsolat

Stabil összeköttetés minden pillanatban Modern Cisco technológia Akár 10Gbit/s sávszélesség

Irodai Internet kapcsolat Budapest

Internet kapcsolat

Internet kapcsolat Villámgyors B2B megoldások Modern Cisco technológia Akár 10Gbit

Kapcsolódó cikkeink

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop