18 szeptember 2014
Comments 0
Category Vélemény
18 szeptember 2014, Comments 0

Te tudod mi az a bladehosting? Vagy azt, hogy mi az az Intel Xeon E5? Ne aggódj, szerencsére a világon élők többsége szintén nem tudja. De nem is kell. Ezért bízzuk szakemberekre azt, amihez nem értünk. Tudd meg, mi hogyan egyszerűsítettük le az IT világát azért, hogy neked könnyebb legyen!

Értem én, csak…

Érezted-e már valaha, hogy valami mardosó kérdés kerülget egy párbeszéd alatt? Valami ilyesmi: ehhez nekem miért kell értenem? Ha nem voltál még hasonló helyzetben, örülhetsz, mert akkor valódi szakemberek vesznek körül.

De ha adódik egy probléma, amit a lehető leggyorsabban javítani kell, sokszor érezzük, hogy olyan dolgokat kell csinálnunk, amihez 1 – nincs kedvünk, 2 – nem értünk, 3 – azért fizetjük az IT-sokat, hogy ők intézzék.

Rengetegszer találkoztunk azzal a problémával, hogy átláthatatlan, bonyolult és rosszul működő rendszereket kellett úgy helyre hozni, hogy közben a munka ne álljon meg.

Eldöntöttük, egyszerűsítünk.

A Rendszerinformatikánál az elsődleges szempont az egyszerűség. Ne kelljen foglalkoznia az ügyfélnek olyan dolgokkal, amihez nem kell értenie. Ez nem csak az ügyfeleink számára kedvező, de számunkra is az, hiszen így gyorsan és hatékonyan tudunk megoldásokat találni minden problémára.

Ugyan ezen elv alapján alkottuk meg az IT Flottát, ahol minden egy helyről, első kézből szolgáltathatunk ügyfeleinknek. Nem kell telefonszámok garmadáját fejben tartani, nem kell 5-6 emberrel egyezkedni, ha olyan rendszert szeretnél használni, ami stabilan és önállóan működik.

Spórolj az IT költségeken!

Az IT Flottában lefaragtuk az árakat, hogy ügyfeleinknek megérje hosszú távon együttműködni velünk. Célunk az volt, hogy elérhető költségek mellett egy olyan fejlett IT struktúrát alkossunk, amiben a készülékbérlésen át a szerverszolgáltatások legmagasabb szintjéig eleget tehessünk ügyfeleink elvárásainak.

Így született meg a Magyarországon egyedülálló szervezett egység, az IT Flotta, ahol a legkülönfélébb IT elvárásokat is teljesíteni tudjuk úgy, hogy Neked és cégednek ne kelljen külön pénzt, időt és energiát fordítani a rendszer önfenntartó működéséért.

Ne fizessen feleslegesen tovább! Keresse kollégáinkat az oldalsó űrlapon!

Comments are closed.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.