Cisco minőség könnyű kezelhetőséggel

Gondolkodtál már azon, hogy hogyan tudnád céged informatikai rendszerét még hatékonyabbá varázsolni és a maximumot kihozni belőle? A legtöbbünkben biztos megfogalmazódott már ez a kérdés, aminek megválaszolására szeretnénk most egy nem mindennapi alternatívát kínálni neked. Magasszintű IT élmény biztosítása. Egyszerű kezelőfelület. Magával ragadó digitális élményvilág. Megfizethető ár. – ezeket a lehetőségeket nyújtja számunkra a Meraki.

De mi is az a Cisco Meraki?

A Meraki felhőalapú kezelőfelület egy központosított, biztonsági szolgáltatás, aminek segítségével a teljes hálózatot egy felületen keresztül tudod irányítani. Kezdetben a Meraki egy Roofnet nevű projekttel indult el, amelynek célja egy vezeték nélküli hálózat létrehozása volt Cambridge városába. Mindösszesen pár év elteltével a Cisco Meraki megváltoztatta a hálózati menedzsment gondolkodásmódját. Sávon kívüli felhőrendszere biztonságos, könnyen kezelhető és telepíthető hálózatot hoz létre, amelyet egy kávézóból vagy akár otthonról is egyszerűen igénybe vehetsz. Ez szinte bármilyen eszközről megvalósítható a Meraki Dashboard és a Meraki Mobile App segítségével.

Felmerülhet a kérdés, hogy pontosan mire is nyújt alternatívát a Meraki. Erre roppant egyszerű a válasz. A digitális forradalom után a cégek elkezdték átalakítani munkakörnyezetüket a minél hatékonyabb teljesítmény érdekében. Azonban többen is beleestek abba a hibába, hogy nem a legjobb megoldást választották. A rendszerek nagy része nem volt felhasználóbarát, könnyű célpontot nyújtottak a különböző vírusoknak, nagy anyagi ráfordítást igényeltek, illetve számtalan meghibásodásuknak köszönhetően rontották a munkavállalók elégedettségét is. Viszont bátran merjük állítani, hogy ennek az időszaknak vége. A Cisco Meraki korlátlan lehetőségeket kínáló, felhőalapú IT-megoldásokkal segíti vállalkozásod fejlesztését és jobbá tételét. És hogy pontosan mit értünk ezalatt? Engedd meg, hogy röviden összefoglaljuk a számodra;

 • A Meraki megbízható, biztonságos hálózati kapcsolat kínál a legfontosabb adatok és tevékenységek számára, távolságtól függetlenül.
 • A felhőalapú kezelőfelületnek köszönhetően könnyedén fenn tudod tartani a BYOD vagy a cég által kiadott eszközök rugalmasságát és hatékonyságát.
 • Biztonságos távoli hozzáférést kínál hitel-jóváhagyásokhoz, kifizetésekhez, biztosítási kárigényekhez és ügyféladatokhoz az adatvédelem betartásának biztosítása mellet is.
 • 100% távkezelés
 • Az összes eszközt napi 24 órában figyelemmel kísérheted, valamint azonnal riasztásokat kapsz bármely felmerülő probléma esetén.
 • A Meraki irányítópult intuitív, felhőalapú felületet biztosít a teljes hálózat kezeléséhez.
 • Világszínvonalú szolgáltatás megfizethető áron

Cisco Minőség Könnyű Kezelhetőséggel

A Cisco Meraki mellett számos érvet tudunk felsorakoztatni, hogy mivel is tudta megújítani a hálózat menedzsment gondolkodásmódját, és miért választja egyre több vállalkozás a Meraki élményt. Egyszerű kezelőfelülete és magával ragadó szolgáltatásai pillanatok alatt ámulatba ejthetnek. Aki egyszer megismerte ezt a rendszert, utána semmi pénzért nem válna meg tőle. De nézzük is meg, hogy milyen érveink vannak a Cisco Meraki mellett.

Ahogyan azt már fentebb említettük, a XXI. században elengedhetetlen a vállalkozások informatikai modernizációja. Egy digitális munkahelynek számos előnye ismert, amelyekkel könnyedén redukálni lehet a mindennapi nehézségeket és költségeket. A modern munkakörnyezet fokozhatja a kreativitást, növelheti a termelékenységet, gyarapíthatja a munkavállalók tapasztalati és javíthatja az alkalmazottak morálját is. Ennek is köszönhető, hogy a kis- és nagy vállalatok folyamatosan azon dolgoznak, hogy működésüket minél inkább a digitális világ felé tereljék. Évről évre egyre több szervezet kezdi felismerni a felhőalapú, egyszerűen kezelhető, hálózati szolgáltatások előnyeit, beleértve a megnövelt sebességet, megbízhatóságot, biztonságot, és a támogatói szolgáltatást.

Hogyan Tudunk Segíteni Ennek Az Elérésében?

A Cisco Meraki képében a világ egyik legjobb platformját kínáljuk neked ahhoz, hogy munkahelyeden élvezhesd a digitalizáció előnyeit. A felhőalapú irányítópultunk használatával csak internetkapcsolatra van szükséged a telepített infrastruktúra bárhonnan történő kezeléséhez. Hozzáférést biztosítunk a felhőhöz bármely munkaeszközt is használod. Az összes Meraki-készüléket egy intuitív böngészőalapú felület vagy alkalmazás irányítja, amely gyors telepítéssel, korlátlan skálázhatósággal és bárhonnan elérhető és kezelhető hibaelhárítással megkönnyíti az egész hálózat működtetését.

A Meraki irányítópult lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy az összes webhelyen megtekinthessék a hálózatot használó ügyfeleket, a sávszélesség-fogyasztást és az alkalmazáshasználatot. Emellett kedved szerint formálhatod a rendszered szabályzatát is. Lehetőséged nyílik bizonyos tevékenység blokkolására, alakítására vagy akár az engedélyezési lista testre szabására a teljesítmény és a felhasználói élmény optimalizálása érdekében. A mély elérhetőség és irányítás valódi betekintést nyújt minden internethez hozzáférhető eszközből.

Valószínűleg most azon kezdtél el gondolkodni, hogy egy ilyen lenyűgöző szolgáltatás mennyibe is kerülhet. Ez természetes, hiszen a legtöbb informatikai befektetés mindig nagy kiadást jelent a vállalkozások számára, amely pénzügyi döntéseket sokszor nehéz meghozni. Szeretnénk biztosani arról, hogy ettől a Meraki esetében nem kell félned. Cégünk a Cisco Merakit a legkedvezőbb áron kínálja a vállalatok számára. Amellett, hogy cégedet a Meraki segítségével biztos kezekben tudhatod, még egy pénztárcabarát megfizethető szolgáltatással is gazdagabb leszel. Ez valóban egy olyan kihagyhatatlan lehetőség, amit hiba lenne elmulasztanod, ha a minőséghez jó áron szeretnél hozzájutni. Nézzük is tovább, mit kínál még számodra a Cisco Meraki.

Új Generációs Wifi

A Wifinek köszönhetően a vállalatok a lehető legjobb élményt tudják nyújtani az ügyfeleik számára. Tagadhatatlan, hogy a mai világban a WiFi kulcsszerepet játszik a sikeres vállalkozás kiépítésében és fenntartásában. Az ügyfelek megfelelő kiszolgálása és az infrastruktúra állandó fejlesztése egy olyan extrát adhat a vállalkozásodnak, amivel megkülönböztetheted magad a versenytársaidtól. Az eddigi hagyományos szabványok helyett azonban szeretnénk neked bemutatni a WiFi egy magasabb szintjét;

Wi-Fi 6 a Wi-Fi szabvány következő generációja, amely nagy teljesítménye és megbízhatósága mellett lehetőséget nyújt a hálózatok számára, hogy növeljék kapacitásukat a következő generációs alkalmazásokkal összhangban. 

A Meraki Wi-Fi 6;

 1. Enyhíti a Wi-Fi leterheltségét

Könnyedén tudod majd kezelni az eszközök egyre növekvő számát, amelyek az IoT bevezetésével járnak. A vezeték nélküli technológia szakszerű megtervezése és a valós használatra történő optimalizálása arra szolgál, hogy jobb felhasználói élményt nyújtson neked. Ez az egyik legegyszerűbb, legbiztonságosabb és legideálisabb megoldás a vezeték nélküli infrastruktúra kezeléséhez.

 1. A mobilitás terén is jó választás

A Wi-Fi 6 a felhasználók számára egy új és jobb felhasználói élményt nyújt; gyorsabb sebességet és nagyobb kapacitást kínál minden környezetben.

 1. Nagy teljesítményű Wi-Fi, bel- és kültéren egyaránt:

Ez a legújabb Wi-Fi technológia minden eddiginél nagyobb teljesítményt és nagyobb hatékonyságot biztosít – még az olyan helyeken is, ahol a felhasználók száma igen magas, például nagyobb cégeknél vagy multiknál.

 1. Kifinomult teljesítményellenőrzés és védelem:

Automatizált Wi-Fi-csatornákkal, több helyszíni kezeléssel és behatolás-megelőzéssel vezeték nélküli technológiánk könnyen kezelhető és nagymértékben biztonságos.

 1. Gazdag elemzések a tapasztalatszerzés érdekében

Intelligens hozzáférési pontjaink értékes betekintést nyújtanak az ügyféleszközökről – segítenek a szűk keresztmetszetek azonosításában vagy egyedi helyismereti szoftvermegoldások kiépítésében.

 1. Páratlan elérhetőség

Felhőalapú irányítópultunk teljes elérhetőséget biztosít a hálózat felhasználóinak, eszközeinek és alkalmazásaiknak. Ez lehetővé teszi a hozzáférés-vezérlés és az alkalmazáshasználati irányelveinek gyors létrehozását, amelyek optimalizálják a felhasználói élményt és a hálózati biztonságot egyaránt.

 1. Okosabb elemzés

Helyelemzési és jelentési funkciók valós idejű statisztikákat nyújtanak, amelyek segítenek megérteni a felhasználási forgalmat, és javítják az ügyfelek elkötelezettségét és hűségét a webhelyekkel kapcsolatban.

 1. Új generációs Wi-Fi termék

A Wi-Fi 6 modellek teljes választéka – többgigabites technológiával -, lehetővé teszik a vezeték nélküli hozzáférési pontok optimalizálását a zökkenőmentes felhasználói élmény érdekében, gyorsabb kapcsolatokkal, nagyobb felhasználói kapacitással és nagyobb lefedettséggel.

A Cisco Meraki Támogatja A BYOD Irányvonalát Is

A BYOD a „Bring your own device!” rövidítése, ami magyarul annyit tesz, hogy hozd a saját készülékedet! Ennek a kezdeményezésnek a lényege, hogy saját eszközeinket is alkalmassá tehetjük a céges feladatok ellátására, nem szükséges erre egy külön Lap Topot, vagy külön mobilt tartani. Ezzel megkönnyítheted a munkavállalók mindennapjait (például nem kell két telefonra is ügyelni) és csökkentheted a céges kiadásokat. A Felhőalapú mobileszköz-kezelés segítségével központilag biztosíthatod, figyelemmel kísérheted és biztonságossá teheted a szervezet összes eszközét, miközben a hálózatot állandóan követheted, azon belül is az eszközök folyamatos változását is. Ennek a még jobb és biztonságosabb megvalósítására, illetve használatára nyújthatnak segítséget az adatközpontok is.

Ha ez az új „trend” elnyerte a tetszésedet, akkor ennek segítségével egy biztonságos megoldást tudsz integrálni a vállalkozásodba, amely lehetővé teszi a személyes eszközök számára, hogy hozzáférjenek a vállalati hálózat egészéhez, miközben nem kell aggódni az adatvédelemmel kapcsolatban. A felkészülési szakasz során regisztráld előre az összes eszközt, majd add hozzá könnyedén az új felhasználókat a hálózathoz. Ezután telepítsd kényelmesen a vezeték nélküli VPN-kapcsolat beállításait, a push appokat és az alkalmazások tartalmát, vagy korlátozd a felhasználást a felhasználói csoportok alapján.

Online Adatvédelem

Nem mehetünk el az (online) adatvédelem fontossága mellett sem.  A mai világban személyes adataink védelme mindannyiunk számára komoly prioritást élveznek. Sokszor bele sem gondolunk, mennyi mindent tárolunk magunkról a világhálón. Személyes információk, szellemi tulajdonok, munkahelyi beszámolók és még sorolhatnám azoknak az adatoknak a sokaságát, amelyek az online térben, megfelelő védelem hiányában, állandó veszélynek vannak kitéve.

A biztonság megteremtése és a felhasználók adataiknak védelme nem csak elengedhetetlen, de rendkívüli kihívást jelent mind a rendszergazdák, mind pedig a felhasználók számára is.  A biztonsági rendszerek folyamatos fejlesztése, valamint a hibák kiküszöbölése mind arra szolgálnak, hogy megvédjük felhasználóink adatait és eszközeit, függetlenül a helytől, a hálózattól vagy az alkalmazástól. Az általunk kínált védelmi funkciók mellett teljes biztonságban érezheted magad, aminek köszönhetően nagyobb figyelmet tudsz fordítani vállalkozásod többi szekciójára.

Ennek megoldására ajánljunk neked az AMP-t, azaz A Cisco Advanced Malware Protectiont, ami az iparág vezető kártevő-védelmi megoldása. A naponta több mint 500 millió ismert fájlt tartalmazó adatbázis és több mint 1,5 millió új bejövő fájlminta segítségével az AMP nemcsak globális fenyegetés ellen nyújt védelmet, hanem széleskörű rálátást is biztosít egy rosszindulatú program támadása alatt és után az egész hálózatra.

Manapság a fenyegetettség mértéke soha nem látott magaslatokat öltött, és minden eddiginél fontosabbá vált egy olyan biztonsági megoldás, amely nemcsak a rosszindulatú programok blokkolására alkalmas. A biztonsági szakértők egyre inkább egyetértenek abban, hogy a széleskörű, mélyreható védelem elengedhetetlen a hatékony hálózati biztonság fenntartásához.

Az AMP világszínvonalú védelmet kínál a kártevő programok ellen. Adatbázisának állandó frissítése, illetve az újabb malware programok elemzése mellett a Threat Grid sandboxszal párosulva olyan védelmet nyújt a kártevő programok ellen, amely nem csak megakadályozza a felhasználókat a rosszindulatú programok letöltésében, hanem átfogó biztonságot nyújt (akár már a rendszerben lévő) malware szoftverek ellen.

A legjobb az egészben, hogy a Cisco Meraki felhőalapú irányítópultjába történő integrálásával a Meraki MX ügyfelek számára hihetetlenül könnyű konfigurálni és felügyelni az AMP működését.

A modern alkalmazások és a vegyes felhasználású hálózatok elterjedésével a port alapú biztonság sokszor már nem elegendő. A Cisco Meraki által biztosított 7 rétegű next-gen firewall lehetővé teszi a rendszergazdák számára a teljes körű irányítás. Ezáltal könnyen felügyeletük alá vonhatják a felhasználókat, a tartalmat és az alkalmazásokat. A Cisco Meraki következő generációs tűzfala minden vezeték nélküli hozzáférési pontban és biztonsági eszközben megtalálható. A tűzfal segítségével minden hálózati folyamat kategorizálásra kerül. Ennek segítségével könnyedén beállíthatod a konferencia előtérbe helyezését, valamint a Spotify, esetleg a Netflix blokkolását.

Adatink védelmi mellet a biztonságos hálózati kapcsolat kiépítése szintén mindenki számára kulcsfontosságú kérdést jelent. Az IPSec VPN-csatornák segítségével könnyen építhetsz ki kapcsolatokat a weboldalak között. A Meraki VPN-ek néhány kattintással konfigurálhatók, biztonságosan beállíthatók és pár másodperc után már élvezheted is a szolgáltatás összes előnyét. A Cisco Meraki Biztonsági Rendszere a felhő segítségével bárhonnan, másodpercek alatt kiépíthető. A biztonsági beállítások szinkronizálása is rendkívül egyszerű, hiszen az automatikus VPN technológiának köszönhetően csupán 3 kattintással biztonságosan összekötheted a csatornákat egy intuitív, webalapú irányítópulton keresztül.

A Meraki felhőalapú kezelőfelület segítségével garantálja a biztonságot a felhasználók számára, amely 100% -ban központosított, a hálózatépítés és az alkalmazásvezérlés érdekében. Emellett okosabb SD – WAN elérést kínál mindösszesen pár másodperc alatt.  A beépített SD-WAN minden biztonsági eszközben csökkenti a működési költségeket és javítja az erőforrás-felhasználást. Hatékonyabban tudod kihasználni a rendelkezésre álló sávszélességet, és a lehető legmagasabb szintű teljesítményt biztosítani a kritikus alkalmazások számára a biztonság vagy az adatvédelem feláldozása nélkül.

Minden Meraki Security Appliance számos funkciót támogat:

 • Next-gen firewall
 • Behatolásmegelőzés
 • Tartalomszűrés
 • Felhő-közvetített VPN
 • Kártevő programok elleni védelem
 • Magas készenlét

Röviden Összefoglalva

Ahogyan azt láthattad a Cisco Meraki az egyik legjobb választás, ha szeretnéd munkahelyed rendszerét biztos kezekben tudni, megfizethető ár mellett.  Nem véletlen, hogy világszerte vállalkozások ezrei váltották már át a Merakira. Egyszerű kezelésének, biztonsági szolgáltatásainak és felhőalapú kezelőfelületének köszönhetően könnyedén biztosítani és irányítani tudod a céged egész rendszerét a hozzátartozó összes eszközzel egyetemben. Ezeket az eszközöket napi 24 órában figyelemmel kisérheted, amelyekről azonnali riasztásokat kapsz, ha bármely probléma merülne fel velük kapcsolatosan.

A Meraki megbízható, stabil hálózati kapcsolatot biztosít a legfontosabb adatok és tevékenységek számára, távolságtól függetlenül, ami mellé 100% távkezelést is garantál. Biztonságos (távoli) hozzáférést kínál a különböző pénzügyi tranzakciók lebonyolításához, úgy mint a hitel-jóváhagyásokhoz, egyéb kifizetésekhez, illetve biztosítási kárigényekhez. Ezen folyamatok mentén természetesen nagy hangsúlyt helyezünk a hatályos adatvédelmi szabályok betartására.

Összességében a Meraki egy innovatív, felhőalapú hálózati megoldást nyújt a számodra, amely lehetővé teszi az egyszerű kezelőfelületet, a stabilitást, a gyorsaságot és a magasfokú rálátást a vállalkozásod egész hálózatára, bárhonnan, bármikor.

Hiba: Kapcsolatfelvételi űrlap nem található.