Értékeink

Jól működünk, mert tudjuk kik vagyunk, mit akarunk, mire vagyunk képesek és mik az értékeink. Ezen utóbbiakat szedtük össze itt, hogy tiszta képet adhassunk cégünkről és működésünkről. Ez nem egy szabályzat, hanem sok éves tapasztalat és fejlődés útján kiffort értékrend, amire büszkék vagyunk.

Vállalati alapegyensúly

Értékrendszerünk alapja az a vállalati egyensúly, amely próbálja a nagy amplitúdókat kiegyenlíteni.

A mérleg egyik nyelvén:

TÖREKVÉS A PROFIZMUSRA ÉS A VÉGTELEN HATÉKONYSÁGRA
Tudnod kell, hogy kisebb vagy nagyobb mértékben, de 600+ prémium üzleti partner, összesen 7.000+ Mrd árbevételéért és 80.000+ alkalmazottja napi munkájáért vagyunk felelősek. Ami azt jelenti, hogy bármilyen szolgáltatáskiesés, hiba vagy leállás komoly üzleti értékvesztést generálhat partnereinknél. Elkerülhetetlen, hogy profik és hatékonyak legyünk. Szeretjük ezt a felelősséget és ezt a FLOW-t, mert hihetetlenül produktív, és folyamatos kihívásokkal és sikerekkel doppingolva, jó érzésekkel tölt fel minket.
A mérleg másik nyelvén:

TÁMOGATÓ HÁTTÉR ÉS MÁSODIK OTTHON
Mivel a valódi otthonunk után itt töltjük el a legtöbb időt, ezért nagyon vigyázunk arra, hogy a légkör mindig támogató módon legyen pozitív. Másrészt azoknak a kollégáknak, akik kinn harcolnak a piacon vagy külső helyszínen, éjszakába nyúlóan dolgoznak, egy támogató hátországot biztosítunk.

Céges értékek

Tulajdonosi kör
Tudatosan alakítottuk ki a tulajdonosi struktúrát, annak érdekében, hogy a szakmaiság legyen mindig fókuszban ( szakmai: 53%, befektetői: 47% részvénytulajdon ) Ennek az a gyakorlati következménye, hogy a tulajdonosok 53%-a napi szinten jelen van a munkában, ezért tud érvényesülni a profizmus és a jó hangulat. Valamint további következménye, hogy nincsenek beledöglős, tulajdonosi luxuskiadásokat fedező, minden emberi értéket és erőforrást teljesen felőrlő eredménytervek. Ellenben vannak gyors és támogató döntések és izgalmas együttműködések.
Vezetők

Pont olyan emberek, mint te, csupán van néhány tulajdonságuk vagy tudásuk, amikkel cég szinten tudnak szervezni, fókuszálni, priorizálni és motiválni. Bármit meg tudsz velük beszélni, bárkit megszólíthatsz, építő beszélgetéseket tudsz folytatni. 

Operatív erő

A cég ereje a csapatban van. Nem a főnök kapcsolatrendszerében, nem egy hirtelen ötletben, vagy egy egysíkú üzleti stratégiában. Keressük a lehetőségeket, bemutatkozunk, üzletet kötünk és professzionálisan szolgáltatunk. Tervezünk és a tervnek megfelelő munkát következetesen elvégezzük. Termékeket fejlesztünk, organikusan építkezünk, nincsenek eltérő üzleti éveink, állandó és stabil csúcstámadásban vagyunk.

Függetlenség

Bármilyen hihetetlen, tényleg függetlenek vagyunk. Nem vagyunk senki lekötelezettjei, nem áll mögöttünk senki, nem tartozunk sehová. Magunkban hiszünk és az elvégzett munka minőségében.

Portfolió

Szolgáltatásainkat gyorsan fejlesztjük, időtálló módon, villámsebesen implementálva és minőséget biztosító folyamatokba szervezve. Menő dolgokat csinálunk, amit mások még távolról sem értenek. Vevői szerződéseinket átlagban 3 évre kötjük annak érdekében, hogy a cégbevételi oldalt stabilan és kiszámíthatóan tartsuk.

Alapstratégiánk a hosszútávú stabilitás
Minden területen arra törekszünk, hogy minimum 3-5 évre tervezzünk, és amit lehet hosszútávú szerződésekkel biztosítsunk. 2010-től számított működésünk alapján az átlagfoglalkoztatás 7,5 év, ügyfeleink szerződésben nálunk töltött ideje pedig 5,5 év.
Eredmények felhasználása
Aranyszabályként tekintünk a megtermelt eredményeink felhasználására, miszerint részvényeseinknek csak az eredmények 50% százalékát fizetjük ki osztalékként, a másik felét a cégben hagyjuk és fejlesztésre fordítjuk.
Állandó fejlesztés, építkezés

Ez egy jó flow élmény és a menedzsment mindent meg is ad ahhoz, hogy ne a hibákkal, hiányosságokkal vagy monoton manualitással kelljen küzdeni a mindennapokban. Rengeteget innoválunk annak érdekében, hogy jobbak és hatékonyabbak legyünk. Ebben az építkezésben mindenkinek benne van egy vagy több téglája és erre nagyon büszkék vagyunk.

Menő technologiák
Nem a sznobizmus vezérel minket abban, hogy a világ legfejlettebb és legdrágább technológiáit használjuk. Az igazság az, hogy ezeket választottuk, mert meggyőződtünk arról, hogy ezek a leginkább hatékonyak és a legmegbízhatóbbak.
Ha baj van
Megéltünk nehéz helyzeteket, válságokat, melyek komoly lemondásokat igényeltek. Azért, hogy a csapat egységét, dinamikáját megtarthassuk, mi másképpen csináljuk a válságkezelést:

  1. részvényesek lemondanak az osztalékról ( ha ez nem elégséges, akkor: )
  2. vezetők lemondanak a bónuszokról ( ha ez nem elégséges, akkor: )
  3. alkalmazotti bónuszokat vonunk vissza ( ha ez nem elégséges, akkor: )
  4. vezetői béreket csökkentjük ( ha ez nem elégséges, akkor: )
  5. alkalmazotti bérfejlesztéseket szüneteltetünk ( ha ez nem elégséges, akkor: )
  6. fejlesztéseket állítunk le ( ha ez nem elégséges, akkor: )
  7. csak a legvégén hajtunk végre létszámleépítést
Nem másokban keressük a hibát
Céges szinten sem foglalkozunk azzal, amit nem tudunk megváltoztatni. Nem siránkozunk, nem sajnálkozunk, nem hibáztatunk másokat. Azon tudunk változtatni, ami a cég határain belül van, ezért alkalmazkodunk és innoválunk folyamatosan. A kollektíva szintjén is ezt a gondolkodásmódot várjuk el.

Leendő kollégáinknak

HR Management

Fizetések követése
Tudjuk, hogy munkavállalóként nehéz feladat a pozícóhoz tartozó aktuális, piaci szint érvényesítése. Tudjuk, hogy egy munkáltatónak óriási kísértés mesterségesen alacsonyan tartani a fizetéseket, arra számítva, hogy „úgyse megy el tőlünk”. Alkudozni és fizetési igényeket érvényesíteni, legvégső esetben interjúkra járni nem éppen a legjobb élmény. Mindenki veszít azzal, ha nem a munkádra figyelsz és feladni kényszerülsz mindent, amit már a munkahelyeden felépítettél. Ennek szellemében minden évben a Hays Salary Guide alapján tervezzük a fizetések automatikus emelését, amely tényszerű képet ad arról mennyit ér a tudás a piacon.
Beválasztunk, nem kiválasztunk.
Mindenki mást távol tartunk
Ne legyen számodra meglepetés, hogy mi úgy fejlesztjük a szervezetet, hogy az interjúk végén nem azt mondjuk hogy „felveszünk a pozícióra”, hanem azt, hogy a közös értékek alapján „közénk való vagy”. A másik oldalon sok energiát fektetünk a tiszta és pozitív légkör megtartására, hogy a kútmérgezőket, a képmutatókat, káoszkeltőket és azokat, akik a csoportos rágódásban látják a problémák megoldását, cégen kívül tartsuk.
JUNIOR / SENIOR vs. Talent / Mentor
Szeretünk együtt dolgozni ez egyetem utolsó évében hozzánk érkező fiatalokkal, látni a lendületüket és fejlődésüket. Boldogok vagyunk mert a 90%-uk nálunk marad. Rajongunk Senior kollégáink bölcsességéért, és a legjobb érzés, amikor a Senior kollégák mentorként átadják ezt a tudást és bölcsességet.
Rengeteg sikertörténet
Rengeteg kollégánk jött iparágon kívülről, mondhatni a semmiből, majd tanult és fejlesztette magát, jutott előbbre és előbbre. Jó látni, ha Junior kollégánk summa cum laude minősítéssel diplomázik vagy Senior kollégánk egy újabb minősítést szerzett munkájához, a teljes csapat számára is hihetetlenül pozitív és motiváló érzés.

Fókuszban az emberi értékek

HARD SKILL vs. SOFT SKILL
Ne aggódj, ha hard skill-ekkel nem állsz túl jól. Tudjuk és értjük, hogy nem minden élethelyzet biztosítja azt, hogy minden tudásról és tapasztalatról papírod legyen. Ha valamiben jó vagy, lehetőséget adunk, hogy azt megmutasd egy próbafeladaton vagy egy együtt töltött szakmai napon. A papírok megszerzésére pedig van nálunk lehetőség, munkaidőben biztosítjuk a hátteret. Magas prioritással keressük a készség alapú tudást, a semmiből való építeni tudást, és magas érzelmi intelligenciát.
Alapvető GIVER-séget keresünk
Olyan magas érzelmi intelligenciájú kollégákat keresünk, akik tudják, hogy először minden jó dologba be kell fektetni, rövid és hosszútávon. A teljes cégstruktúra erre épül a tulajdonosoktól a vezetőkig. A TAKER hozzáállás, ami csak elvisz és csak az egyén érdekeit nézi, az finoman szólva sem támogatott.
Önismeret, Pozícionálás

A legfontosabb, hogy ismerd meg magad. Mi az, ami vég nélkül motivál, mi az, ami miatt alig várod, hogy beérj a céghez, mi a te belső drive-od. Kollégáink nagy része megtalálta ezt. Ehhez minden segítséget megadunk. Ha úgy érzed, hogy mégsem a te pályád az a státusz, ahová bekerültél, nincs tragédia. Ha az alapértékeid jól vannak benned kódolva, más területen is lehetőséget adunk, hogy kipróbálhasd képességeidet. A lényeg, hogy miközben végzed a munkádat, jól érezd magad.

Nálunk több vagy
Minden kollégánk munkája ugyanolyan fontos számunkra. Az értékesítőkre úgy tekintünk mint egy család kenyérkeresőjére és nem pedig életművészekre. A műszaki kollégák nálunk varázslók, és nem introvertált geek-ek. A pénzügyesek nem potyautasok, hanem igazi háziasszonyok akik beosztják a pénzt és megteremtenek mindent ahhoz, hogy mindenki másnak csak a munkájára kelljen fókuszálni. A kereskedőink valódi értéket és megoldást visznek, nem csak az ügyfél pénzéért küldjük ki őket. A beszerzés és logisztika nélkül pedig minden olyan terület működésképtelen ahol eszközökkel végzik a munkájukat.
Kísérletezés
Hozd a kidolgozott ötleteidet, számoljuk ki a megtérülést együtt. Ha a számok téged igazolnak, adjuk a fedezetet hozzá, hogy élőben is kipróbálhassuk. Siker esetén nyugodtan menj úgy haza, mint a nap hőse. Ez lesz a te „téglád”.
Őszinte, nyílt kommunikáció

Mindig egyenesen. Miért? Egyszerűen mert brutál hatékony. Sokkal hasznosabb ha nem abba kell energiát fektetni, hogy a dolgokat elrejtsük és magyarázzuk, hanem abba, hogy a hiba okát megkeressük és megjavítsuk. Ha nem kell félned sem a szégyentől (nálunk mindenki bevállalja), sem a következményektől, akkor nem veszíthetsz semmit, sőt mindenki felnéz rád. Erre a nyíltságra számíthatsz a cégtől is.

Türelmesek és megértőek vagyunk
Tudjuk, hogy elég összetett a működésünk, nem várunk emberfeletti eredményeket. Viszont fejlődést, aktivitást, értő- és közreműködő szemléletet már a legelejétől.
Tudjuk, hogy mindenki hibázik
A hiba nem bűn, a hiba vállalható, nem kell titkolni. Viszont minden hiba gyökérokát meg kell keresni, és mindent meg kell tenni, hogy ne forduljon elő többet. Ehhez időt és eszközöket biztosítunk. Ha ugyanaz a hiba előfordul újra, az rém kellemetlen, de nincs tragédia. Ha többször és sorozatosan, azt sajnos már nem tudjuk megengedni.
Legyél jó fej, szerény és alázatos
Kezdetben a munkában légy szerény és alázatos, amíg el nem értél egy profi szintet. Kérdezz és ne kérkedj! Olvass utána és ne deklarálj. Vond be magad mindenbe és ne maradj ki semmiből! Ne a felpozícionálással szerezz tiszteletet és megbecsülést, hanem a tanulással és beilleszkedéssel, mert gyorsan légüres térbe kerülhetsz. Használd a „szeretném jobban megismerni, megtanulni és megérteni” kifejezéseket a „miért nem így csináljuk, hiszen az előző cégemnél….” helyett.
A félelem rossz motiváció

Tudjuk, hogy sok szervezetben van jelen a félelem, annak érdekében, hogy a vezetők időt spóroljanak és ne használjanak valódi motivációs eszközöket. Nálunk a nem hanyagságból adódó hibának nincs következménye. Valljuk hogy félelemben tartani bárkit embertelenség és üzletileg is kontraproduktív.

Nehezen mondunk le rólad
Kudarcként és kisebbfajta tragédiaként éljük meg, ha valakit el kell küldenünk vagy elhagy minket. Ahogy pár gondolattal feljebb is említettük, először magunkban keressük a hibát. Ha valami rosszul alakul, rengeteg energiát fektetünk abba, hogy közösen megjavítsuk.

A mindennapokban

"Legyen róla jegy"
Ügykezelő és folymatkezelő rendszert használunk annak érdekében, hogy ne felejtsük el semmit és hogy lássuk egy ügy teljes történetét. Ezáltal, ha mások is bekapcsolódnak, a lehető legtöbb információ áll a rendelkezésükre.
"Olvasd el a Tudásbázis-ban, utána kérdezz"
Ez nem embertelenség, de mindenkinek fontos, hogy zavartalanul tudja a munkáját végezni, és ne kérdezgessék őt félóránként, hogy ez meg az hogyan is van.
"Írd be a Tudásbázis-ba"
Hiszünk az érdek nélküli tudásmegosztás erejében. Ha találtál olyan problémát, ami többeket is érinthet és nincs tartalom a Tudásbázisban, kérjük írd le a megoldást a helyeztre és jelezd a vezetődnek. Ezzel segítesz a legtöbbet.
Mindenki folyamatszervező
Meggyőződésünk, hogy a ROSSZ STRESSZT a szervezetlenség, az információhiány és az átgondolatlanság okozza, és ez vezetői felelősség. Emiatt minden üzleti folyamatunk egy folyamatkezelő rendszerben menedzselt és minden lehetőséget megadunk, hogy a saját folyamataidban változtatást eszközölj, javasolj vagy bármit tökéletesíts.
Nem szeretjük a javaslat nélküli kifogásokat és a véleményeket

Szerintem ismersz te is olyan arcokat, akik vég nélkül mondják a kifogásokat és a véleményeket, abban bízva, hogy az ő hiányosságaikra vagy hibáikra senki sem figyel. Hiba, megoldandó feladat mindenhol van. Aki abban segít, hogy ezekre rávilágít, összefoglalva és átgondolva és a cég erre kijelölt platformjain javaslatot is tesz, azt a kollégát nagyon fogjuk szeretni. Aki vég nélkül másokat hibáztat és állandóan véleményez, nagyon gyorsan légüres térbe kerül.

Jó hangulat, ne értsd félre
Nem csak szórakoztatóközpont vagyunk. Sokan félreértik, hogy nálunk mindig jó a hangulat, nyugodt és kiegyensúlyozott a környezet, közvetlen mindenki. Ebből nem az következik, hogy a munkával kapcsolatos elvárásaink lazák és szabadon értelmezhetők, hogy itt nem kell dolgozni és minden csak móka és kacagás. Erre a közegre inspiratív környezetként tekints és mutasd meg, hogy profi vagy!

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop