A telephelyen, teljes mértékben saját kezűleg üzemeltetett felhő nemcsak rugalmasabb, gyorsabb és üzembiztosabb, de használatával az adatbiztonsággal és üzemeltetéssel kapcsolatos aggodalmaknak is véget vethet.

Minden benne van, ami egy jól működő szerverkörnyezet kialakításához szükséges. Az onSiteCloud a modern virtualizációs infrastruktúra mellett folyamatos mérnöki támogatással, valamint igény esetén automatizált biztonsági mentéssel gondoskodik a hibamentes működésről a nap 24 órájában.

IBM x3650 M4 szerver
vmware vsphere5 essential plus
IBM V3700 Storage


Valódi privát felhő

A telephelyen valóban privát lesz a privát felhő: sem az infrastruktúra, sem az adatok nem hagyják el a vállalat fizikai és virtuális határait. Szabadon élvezheti a felhő nyújtotta rugalmasságot.

Rugalmas használat!

Átvállaljuk a szerverüzemeltetési kockázatokat, Önnek nincs más dolga, mint használni. Ha nincs többé szüksége az erőforrásokra, 1 év után szabadon lemondhatja azokat.
Amennyiben bővíteni szeretné szervererőforrásait úgy azok bővítését 5 munkanapon belül elvégzik mérnök kollégáink, leállás nélkül.

Dobozba zárt extrák

Hibatűrésre hangoltuk az infrastruktúrát: Ön nyugodtan hátradőlhet, mialatt mérnökeink gondoskodnak a rendszer állandó felügyeletéről, hardveres probléma felmerülésekor biztosítjuk az alkatrészek azonnali cseregaranciáját. Ha pedig a biztonsági mentéseket is szeretné egy automatizált rendszerben látni, úgy mérnökeink garantálják a közel 100%-os mentési biztonságot.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.