SzerverMester szolgáltatásunk segítségével a nap 24 órájában számíthat a gyártói képviseleteket leköröző, folyamatosan rendelkezésre álló mérnökcsapatunk segítségére.

A gondoskodás szerveres része

A felkészült rendszergazda hatalmas kincset jelent egy vállalat életében. Azonban hiába a hozzáértés és a kimagasló szakismeret, ha idejét a vállalat számítógép- és irodaeszköz-parkjának karbantartásával tölti. Ez a manapság egyre általánosabbá váló jelenség egyben azt is jelenti, hogy a szerver szintű meghibásodások esetén elkerülhetetlen a szakszerviz riasztás – a segítségnyújtás azonban sokszor hosszú időbe telik és nem garantált a naprakész szakismeret, sem a rövid határidőn belüli eszközpótlás sem.

Egy szakember = végtelen tudás

Ahogy vállalatunk, úgy szakembereink sincsenek elkötelezve egyetlen gyártó felé sem. Legyen szó IBM, HP vagy CISCO kiszolgálókról – vagy akár hibrid rendszerekről, a megfelelő hardveres támogatást minden esetben garantáljuk. Önnek csak egy telefonhívásába kerül, a többi már a mi dolgunk.

Tapasztalat és raktárkészlet

Az üzemeltetés terén szerzett több évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően pontosan tudjuk, hogy melyek azok az alkatrészek, amik gyakori cserére vagy karbantartásra szorulnak. Ezekből tekintélyes raktárkészlettel rendelkezünk, így villámgyorsan tudjuk orvosolni a váratlan helyzeteket – emellett szakembereink a hiba teljes elhárításáig a helyszínen maradnak.

Szervere is hálás lesz

A hibás, elhasználódott alkatrészek gyors és hatékony cseréje nem csak a leállásból adódó munkaidőt képes jelentősen csökkenteni. A régi eszközök nagy mértékben felelősek a rendszer teljesítményének folyamatos csökkenéséért. Folyamatos szervermonitoring szolgáltatásunk segítségével még azelőtt megteheti a szükséges lépéseket, hogy a baj felütné a fejét.

0-24 órás rendelkezésre állás
garantált reakció idő
felkészült, mérnöki segítségnyújtás
pótalkatrész-ellátás
minimálisra csökkent munkakiesés
nem kell raktárra vásárolni a pótalkatrészeket
gyári szolgáltatásoknál kedvezőbb díjak
kiszámítható költésgek (nincsenek rejtett díjak)
folyamatos elérhetőség
széleskörű mérnöki szaktudás egy kézben
kényelmes, helyszíni segítségnyújtás
azonnali hardvercsere
pótalkatrészek állandó elérhetősége
megnövekedett rendszer-élettartam
kedvezményes eszközvásárlás
személyes kapcsolattartás
teljes szervermonitoring
helyszíni jelenlét a hiba elhárításáig
This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.