IBM FlashSystem 820

Az itthon egyedülállónak számító Flash gyorsaságáról, megbízhatóságáról, valamint a rugalmasság és a megnövekedett élettartam előnyeiről a Rendszerinformatika ügyfelei elsőként győződhetnek meg. Az exkluzív, ingyenes tesztlehetőség után a partnerek egyedi igényeinek megfelelő bérleti megoldásokkal, beruházásmentesen élvezhetik tovább a csúcssebességet.Pénzügyi- és sebességkorlátok nélkül: tesztelje ingyenesen a Rendszerinformatikával az IBM FlashSystem storage rendszerét.

A technológia forradalma

Napjaink igényeinek megfelelve a Flash lényegesen felgyorsítja az adatok elérését, mivel új technológiával dolgozik. A kétdimenziós Flash RAID, a működés közben cserélhető flash-modulok, valamint a beépített tápegységgel rendelkező, redundánsan elhelyezett elemek nagyobb elérhetőséget biztosítanak az adatok számára, mint a ma legtöbb helyen megtalálható, merevlemez alapú storage rendszerek.

Helyettünk a számok beszélnek

Számszerűsítettük az IBM FlashSystem storage előnyeit: a markáns különbség mind a hagyományos SAS, mind az SDD storage megoldásokkal való összehasonlításban megjelenik. A mozgó alkatrészek hiánya, valamint a közvetlen kapcsolat a rendszerrel lehetővé teszi, hogy a hagyományos merevlemezekhez képest akár harmincszoros, míg az SSD meghajtókhoz képest akár két és félszeres sebességgel történjen az adatok elérése.

Válassza ki az Önnek megfelelőt!

Cégünk lehetővé teszi, hogy akár beruházás nélkül vegye igénybe a Flash háttértárakat: havidíjas konstrukció keretein belül bérelhet igényeinek megfelelően Flash alapú tárhelyet, emellett ha többre lenne szüksége, kedvező feltételek mellett akár dedikált Flash vásárlására is lehetőséget biztosítunk.
This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.