Privát és nyilvános Wifi hálózatok

Az optikai adathálózati és internet megoldások mellett, támogatva a modern irodai infrastruktúra kialakítását vezetéknélküli (WiFi) hálózati kapcsolat (LAN) kiépítését és üzemeltetését is biztosítjuk az irodai munkaállomások (számítógépek, laptopok) részére.

Irodai nyomtató megoldások
'Develop' irodai nyomtatók teljeskörű üzemeltetéssel, biztonsági megoldásokkal.


IT Biztonsági megoldások
Cisco biztonsági tűzfal megoldásainkkal maximális biztonságot nyújtunk LAN adathálózata részére, legyen akár szó internet címek szűrésről, biztonsági routingról, megelőző vírusellenőrzésről, belső vállalati hozzáférés azonosításról.

IP kamera megoldások
Amennyiben központja, irodája külső, fizikai védelméről is szeretne gondoskodni, IP kamera szolgáltatás teljeskörű implementációját és üzemeltetését is biztosítjuk.


Távfelügyelet és üzemeltetés
Mindenre kiterjedő, intelligens és könnyen kezelhető monitoring rendszereket kínálunk, melyek egyszerre alkalmasak több szerver felügyeletére is. Így a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban értesülhet a szerverek működéséről. A különböző távfelügyeleti és monitoring megoldásaink többféleképpen figyelmeztetnek és küldenek értesítéseket: e-mail, SMS, hangüzenet küldésére vagy telefonos hívásindításra is programozhatók. 

Megoldásainkkal az irodai infrastruktúra menedzselhetővé válik, bárhol, bármikor: legyen szó, akár távoli vezérlésről, vagy ügyféloldali telepítés nélküli használatról, vagy éppen távoli karbantartásról és az állandó hozzáférés megadásáról.

Helyszíni támogatások
Felkészült szakembereink a nap 24 órájában rendelkezésére állnak és garantáltan gyorsan reagálnak a felmerülő problémákra. Szükség esetén az azonnali mérnöki segítségnyújtás a helyszínen is megvalósulhat. Legyen szó IBM, HP vagy CISCO kiszolgálókról – vagy akár hibrid rendszerekről, fel vagyunk készülve a megfelelő hardveres támogatásra.
 

Fedezze fel egyedülálló hálózati szolgáltatásainkat: 

    Demó verzióBérlés ajánlatVásárlás ajánlatMérnöki tanácsadásTeljes üzemeltetés