Hello Rendszerinformatika _

A Rendszerinformatika szakmai múltja és alapjai 1998-ra nyúlnak vissza, amikor még klasszikus projekt alapú- és kereskedelmi rendszerintegrátorként működött a jogelődünk. Az ebben az időszakban szerzett tapasztalatokra tamászkodva alapították a tulajdonosok 2010-ben a Rendszerinformatika ZRt-t azzal a céllal, hogy elindítsák az akkoriban még egyedülálló, IT infrastruktúra szolgáltatási portfoliót.

Az azóta eltelt idő minket igazol: a magyar informatikai szolgáltató piac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk. Innovatív és egyre komplexebb IT erőforrás modelleket kínálunk, több mint 600 kis és közepvállalati ügyfelünk számára.

Küldetésünkké vált, hogy informatikai nagyberuházások helyett, “pay per use” azaz használat alapú IT szolgáltatásokat fejlesszünk, annak érdekében, hogy az IT igényeket, gyorsan, rugalmasan, magas szakmai színvonalon és megfizethető módon tudjuk nyújtani.

A piacon elsőként kínálunk olyan komplex palettát, ami nemcsak távközlési és informatikai szolgáltatásokat foglal magában, hanem már szinte minden igényt kielégítő, irodai eszköz infrastruktúrát is tartalmaz, havidíjas szolgáltatás formájában.

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop