Alkalmazás kiszolgáló szoftverek szolgáltatásban

Alkalmazás kiszolgáló szoftverek szolgáltatásban Application server software as a service
Alkalmazás kiszolgáló szoftverek szolgáltatásban Application server software as a service
Költség-megtakarítás
Beruházásmentes
Rugalmasan felhasználható
Licence management
Legfrissebb rendszerek
Támogató kompetenciák

Az alkalmazáskiszolgáló szoftver mint szolgáltatás (SaaS) az IT-infrastruktúra egyik feltörekvő trendje, amely költséghatékonyabb módot kínál a vállalkozásoknak szerveralkalmazásaik kezelésére. A virtuális szerverinfrastruktúrák igénybevételével a vállalkozások anélkül férhetnek hozzá ezekhez a nagy teljesítményű alkalmazásokhoz, hogy helyhez kötött hardver- és szoftvermegoldásokat kellene vásárolniuk vagy fenntartaniuk. Ez a megközelítés lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy erőforrásaikat az alapvető üzleti funkcióikra összpontosítsák, miközben kihasználják a SaaS-szolgáltatók által biztosított legújabb technológiákat.

A SaaS-ban használt alkalmazáskiszolgálók leggyakoribb típusai közé tartoznak a levelezőszerverek, a dokumentumkezelők, a tűzfalmegoldások és az olyan vállalati hatékonyságnövelő szoftverek, mint a Microsoft Exchange, a Microsoft SharePoint, a Centos Web Panel vagy a Palo Alto. Ezek a platformok megbízható hátteret biztosítanak a mai digitális környezetben használt webes technológiákhoz, beleértve a webböngészőket, adatbázisok és tartalomkezelő rendszereket.

A SaaS segítségével a vállalkozások könnyen, költséges hardver- vagy szoftverfejlesztések nélkül telepíthetnek alkalmazásokat a felhasználóik számára. Emellett megállapodástól függően, a SaaS-szolgáltatók felelősek a szerveren lévő alkalmazások karbantartásáért és frissítéséért, valamint az összes adat biztonságának és biztonsági mentésének biztosításáért. Ez lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy a rendszerkarbantartásokra és a biztonságra való erőforrásfelhasználás helyett az alaptevékenységekre összpontosítsanak, ezzel növelve hatékonyságukat.

Kapcsolódó termékeink és szolgáltatásaink

Nem találta meg amit keresett? Írjon nekünk!

Kapcsolódó cikkeink

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek.

Kérjük, hogy meglévő szerződéssel vagy szolgáltatással kapcsolatos megkeresésre használja a ServiceDesk oldalunkat!

Vagy töltse ki az alábbi mezőket és küldje el nekünk kérdését!

Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!

    Ellenőrző kérdés: