Teljes IT infrastruktúra egy havidíjért?

Teljes IT infrastruktúra egy havidíjért?

Csinálja azt amiben profi

Komplex szolgálta­tásunk lehetővé teszi Önnek és cégének, hogy az üzleti tevékenységére összponto­sítson, miközben mi gondos­kodunk az IT alapjairól. Ha kedveli a gondtalanságot az irodaház- vagy autóflotta szolgáltatásokban, akkor ezt is szeretni fogja.

Havidíjas modell és rugalmasság

A havidíjas modell kiszámítható, rugalmas megoldást kínál, amely csökkenti a technológiai beruházások kockázatát. Ha változik az igény, egyszerűen változik a szolgáltatás összetétele is, így az aktuális szükségletekhez mindig megfelelő mennyiség áll rendelkezésre.

Portfóliónk teljessége

Szolgáltatóként képesek vagyunk minden IT infrastruktúrális alapigényt kielégíteni, így nincs több átláthatatlan számla vagy véletlenszerű kiadás. Közel 300 szolgáltatás áll ügyfeleink rendelkezésére, melyekből a legokockák egyszerűségével építhetik fel saját IT infrastruktúrájukat.

Mi a titok? Miért sikeresek megoldásaink?

Csak piacvezető technológiákat használunk
Mivel a gyártóink a legnagyobb innovátorok, ezért a használt megoldásaink mindent tudnak, amire Önnek szüksége van, tehát cégének nem kell erőforrásokat fordítani a technológiai kiválasztásra.

Fókuszban a TCO
Tapasztalataink azt mutatják, hogy a piacvezető technológiák teljes birtoklási költsége nem magasabb, mint a középszintű gyártók termékeinek esetében. Ezért nem félünk mindenből a legjobbat használni. 

Értéktartás

A magas technológiai szintet képviselő cégek termékei kiszámítható értékvesztéssel, jó finanszírozhatósággal és magas maradványértékkel bírnak, ezért vállaljuk mi a beruházások kockázatát. 

Nagyobb kedvezmények
Cégünk a nagy mennyiségű megrendeléseknek köszönhetően nagyon kedvező árakat kap a kiválasztott gyártóktól. Sokkal jobb kedvezményeket, mint amiket ügyfeleink önállóan el tudnának érni a piacon, ezért ezeket havidíjainkban tesszük elérhetővé számukra.

Lássuk a részleteket!

Kérjük töltse ki a lenti adatbekérő sorokat és kollégánk segítségével, kötelezettség nélkül megtudhatja, hogy mennyibe kerülne az Ön IT infrastruktúrája havidíjas megoldásunkkal!

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop