Az adatvédelem nem csak kötelezettség.
A vállalat élete múlik rajta!

Miért kell, hogy ez legyen az alapvető hozzáállás?

Gondoljon bele:
Hogyan érintené önt, ha naponta több mint 2200 tolvaj vizsgálgatná házának zárjait és nyílászáróit a bejutást és az értékeket keresve?
Ugye, hogy folyamatosan az járna a fejében, mindent jól bezárt-e? Hagyott-e elöl értékeket?
Magára merne-e hagyni bárkit a házban, akár családtagot akár ismerőst, tudván, hogy ha hibáznak, azonnal lehetőséget adnak a támadóknak?

Pontosan ez történik a vállalatának hálózatával. Minden pillanatban.
A láthatatlan fenyegetés még rosszabb, mert nehezebb felkészülni rá.

Mi megmutatjuk, mi az igazi biztonság!

Mi is az a DLP?

Minden cég működésében az adat az egyik legértékesebb erőforrás. 

Az információk védelme kulcsfontosságú a sikerhez – és a túléléshez. A Palo Alto Networks DLP (Data Loss Prevention) csomagja nem csak egy védelem; az a biztosíték, hogy vállalata értékes adatainak a legmagasabb szintű biztonságot tudjuk nyújtani a belső és külső fenyegetésekkel szemben.

Mit tud nyújtani a Palo Alto DLP havidíjas szolgáltatásunk?

  • Adatvédelem és megfelelőség
   Ebben a digitális korban, ahol az adatszivárgások és az adatvédelmi botrányok állandó fenyegetést jelentenek, létfontosságú, hogy a vállalatok megfeleljenek a nemzetközi és helyi adatvédelmi szabványoknak. A DLP célja, hogy automatizált rendszereken keresztül segítse a vállalatokat abban, hogy megvédjék az érzékeny adatokat, és eleget tegyenek a GDPR, HIPAA és egyéb szabványok követelményeinek. A bírságok és a jogi következmények elkerülése mellett ez növeli az ügyfelek bizalmát is.
  • Szellemi tulajdon védelme
   A szellemi tulajdon, mint például a szabadalmak, az üzleti titkok és a kreatív művek, egy vállalat legértékesebb vagyonai közé tartoznak. A Palo Alto Networks DLP csomagja kiterjedt analitikai eszközöket és felügyeleti szabályozásokat biztosít, amelyek azonosítják és védik ezeket az értékeket az illetéktelen hozzáféréstől és ellopástól.
  • Ártalmas belső szereplők azonosítása
   Nem csak a külső támadók jelentenek fenyegetést az adatbiztonságra. A belső szereplők – akik már hozzáférnek az infrastruktúrához és érzékeny információkhoz – súlyos károkat okozhatnak. A DLP elősegíti az ilyen kockázati tényezők azonosítását, megfigyelését és mérséklését, biztosítva, hogy a belső fenyegetések ne válhassanak valóra.
  • Figyelmetlen alkalmazottakból eredő kockázatok kezelése
   Az emberi hiba az adatveszteség egyik leggyakoribb oka. Legyen szó egy véletlenül továbbított e-mailről vagy egy nem megfelelően megosztott fájlról, a DLP segít minimalizálni ezeket a kockázatokat azzal, hogy korlátozásokat vezet be az adatok megosztására és automatizált figyelmeztetéseket küld, amikor adatvédelmi rendellenességeket észlel.

Töltse ki most az alábbi űrlapot, hogy szakértőink mielőbb felvehessék Önnel a kapcsolatot és testreszabott megoldást kínálhassunk vállalata egyedi igényeire!

Tegye meg az első lépést vállalkozása adatbiztonságának megerősítése felé már ma!

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop