Hálózati kapcsolóeszköz szolgáltatás

Hálózati kapcsolóeszköz bérlés szolgáltatás LAN switch device rental as a service
Hálózati kapcsolóeszköz bérlés szolgáltatás LAN switch device rental as a service
Cisco Meraki technológia
Beruházásmentes eszközbérlet
„Csere újra” szolgáltatás
Gyors telepítés

Széles készülékválaszték

Rugalmas szerződés

Hálózati kapcsolóeszközeink kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak, ami nagyobb hatékonyságot és költségmegtakarítást jelent ügyfeleink számára. A Meraki switchek számos olyan funkcióval vannak felszerelve, amelyek maximalizálják a biztonságot, a kezelhetőséget, a skálázhatóságot és a szolgáltatásminőséget (QoS). E funkciók közé tartozik többek között az adaptív portbiztonság, az alkalmazás-tudatos forgalomfigyelés, a dinamikus útválasztási protokollok, a 7. rétegű csomagellenőrzés és még sok más.

Homogén Cisco Meraki eszközparkunkkal mindig stabil és professzionális hálózatokat tudunk kialakítani, melyek rugalmasan skálázhatóak és módosíthatók.

Emellett szolgáltatásunk teljes körű testreszabási lehetőségeket kínál, amely lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy hálózataikat saját igényeikhez igazítsák. Gyors átfutási időt biztosítunk a beállításhoz és konfiguráláshoz, így vállalkozása gyorsan léphet, ha változtatásokra vagy a hálózatok méretnövelésére kerül sor. Ügyfélközpontú megközelítésünk biztosítja, hogy szükség esetén mindig itt vagyunk, hogy támogatást nyújtsunk.

Ha költségmegtakarításról van szó, a hálózati kapcsolóeszköz-szolgáltatás nagyszerű lehetőség azon vállalatok számára, amelyek megfizethető módot keresnek arra, hogy világszínvonalú hálózati teljesítményt érjenek el a költségvetés megrongálása nélkül. Ráadásul lízingterveink megkönnyítik a költségvetés tervezést, mivel kiküszöbölik a hatalmas előzetes kiadásokat, miközben a vállalkozások versenyképes áron élvezhetik a legújabb technológia előnyeit.

Kapcsolódó termékeink és szolgáltatásaink

Kapcsolódó cikkeink

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop