Hálózati WIFI eszköz szolgáltatás

Hálózati wifi eszköz bérlés szolgáltatás Wifi network device rental as a service
Hálózati wifi eszköz bérlés szolgáltatás Wifi network device rental as a service
Cisco Meraki technológia
Beruházásmentes eszközbérlet
„Csere újra” szolgáltatás
Gyors telepítés

Széles készülékválaszték

Kiemelt biztonság

Gondolkodik a vállalati hálózat wifi eszközeinek fejlesztésén? Egyre több a mobiltelefon, laptop és tablet a céges környezetben? Lassul a vezeték nélküli hálózat az egyre növekvő terhelés alatt?
A folyamatosan változó technológiai környezetben nehéz lehet lépést tartani a legmodernebb eszközökkel. Ebben segíthet hálózati wifi eszköz szolgáltatásunk. 

Nagy összegű előzetes befektetés helyett havidíjas megoldásokat kínálunk, így a ügyfeleink a piacon kapható legjobb minőségű berendezésekhez juthatnak hozzá anélkül, hogy a bankot megroppantanák.

Szolgáltatásunkban Cisco Meraki készülékeket használunk, melyek a modern hálózati technológia élvonalába tartoznak. Ezek az eszközök páratlan megbízhatóságot, stabilitást és teljesítményt kínálnak az üzleti hálózatok számára, valamint egyszerű telepítést és konfigurációt. A rendszeres frissítéseket és -karbantartás előnyeit is élvezheti szolgáltatásunkkal, így mindig hozzáférhet a legújabb funkciókhoz, amint azok elérhetővé válnak.

Havidíjas megoldásainkkal nem csak pénzt takaríthat meg, de az informatikai részlegének erőforrásai is felszabadulnak, így az elavult hardverekkel való foglalkozás helyett új alkalmazások fejlesztésére vagy a meglévő rendszerek optimalizálására összpontosíthatnak. Ráadásul a Cisco Meraki eszközök felhőalapú menedzsmenteszközöket használnak, így a lehető legtöbb változtatás távolról is elvégezhető szakmai csapatunk által anélkül, hogy meg kellene szakítani cégének napi működését.

Ha a hálózati wifi eszköz szolgáltatásunkat választja, nem csak a legkorszerűbb vezeték nélküli technológiához juthat hozzá, hanem nyugodt lehet abban a tudatban, hogy hálózatát egy olyan szakértői csapat felügyeli, amely megérti, hogy fontos, hogy minden zökkenőmentesen működjön a nap 24 órájában. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, ha további információkat szeretne arról, hogyan segíthetünk hálózatának korszerűsítésében!

Kapcsolódó termékeink és szolgáltatásaink

Kapcsolódó cikkeink

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop