LAN Services

Irodai hálózati megoldások
Cisco Meraki office network devices
Cisco Meraki office network devices
Cisco Meraki technológia
Felhő alapú management
Beruházás mentes szolgáltatások
Rugalmas kialakítás
Kiszolgálás raktárkészletről
0-24 Támogatás

Egy vállalat hálózata ugyanolyan fontos a siker szempontjából, mint az általa alkalmazott erőforrások és személyzet.

Az egységes, professzionális és sokoldalú hálózati konfiguráció minden vállalkozás számára elengedhetetlen ahhoz, hogy maximalizálni tudja a technológiai beruházásokból származó termelékenységet. Az egységes és átfogó megoldás megbízható platformot biztosít, amely biztosítja, hogy a vállalaton belül használt összes eszköz kompatibilis legyen egymással, csökkentve a műszaki problémák elhárításához szükséges időt és erőfeszítést,valamint az eszközök számát.

A nagy beruházások helyett a havidíjas megoldás választása gyakran a megfizethetőbb, hatékonyabb és átfogóbb megoldás a vállalkozások számára, ha hálózati infrastruktúrájukról van szó. A felhőalapú megoldások menedzselt szolgáltatóval való előfizetése időt és pénzt takaríthat meg a vállalkozásoknak a nagy beszerzésekhez kapcsolódó előzetes költségekkel kapcsolatban, lehetővé téve számukra, hogy a kifizetéseket időben eloszthassák

A Cisco Meraki egységes hálózati megoldást kínál bármilyen méretű vállalat számára. Felhőalapú rendszerei lehetővé teszik a rendszergazdák számára, hogy az összes eszközt egy helyen kezeljék, így biztosítva, hogy mindig naprakészek legyenek, valamint könnyítik az eszközök cseréjét, és új eszközök beüzemelését.

A Cisco Meraki Wifi eszközök kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak a piacon kapható más wifi eszközökhöz képest. Olyan fejlett biztonsági funkciókkal rendelkeznek, mint a behatolásmegelőzés, a biztonságos vendég-hozzáférés és a mély csomagvizsgálati motor, amely megvédi a hálózatokat a rosszindulatú fenyegetésektől. A Cisco Meraki emellett a hagyományos wifiknél akár háromszor gyorsabb kapcsolódási sebességet biztosít.

Kapcsolódó termékeink és szolgáltatásaink

Kapcsolódó cikkeink

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop