Lenovo workstation

Lenovo ThinkStation és ThinkPad

 

A ThinkPad és ThinkStation a Lenovo workstationjai a megbízhatóság, rugalmasság és a nagyobb teljesítmény érdekében tervezték. A csúcskategóriás alkatrészekkel felszerelt termékek képesek a nagyobb igényű szoftverek, vagy programok futtatására, ezáltal megkönnyítve a nehezebb munkafolyamatokat. A Lenovo ThinkStation és ThinkPad workstation személyre szabhatóak, ezáltal mindenki számára egyszerű kezelhetőséget és nagyszerű felhasználói élményt biztosítva.

 

Mi is az a Lenovo Workstation?

 

A workstation elnevezés sok mindent foglal magába. Egyszerre sugallja a nagyságot, a megbízhatóságot és a professzionális dizájnt. Nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a „mainstream” számítógépek, különösen a CPU és a grafika, a memória kapacitása és a többfeladatos működés tekintetében. A workstationt általában olyan intenzív munkafolyamatok végrehajtására, illetve műszaki vagy tudományos programokra/alkalmazásokra tervezték, mint a grafikai feladatok, a 3D animációk, a CAD, az adatok elemzése és a videó szerkesztése. Képes a különböző típusú komplex adatok – például 3D mechanikai tervezés, mérnöki szimuláció képek animálása és renderelése, valamint matematikai ábrák – megjelenítésére és kezelésére. Ezen funkciók miatt a Lenovo workstation bátran ajánlott tervezőknek, mérnököknek, orvosoknak, illetve grafikusoknak.  A Lenovo számos ThinkPad és ThinkStation P sorozatú laptopot és asztali számítógépet gyárt, amelyek mindegyike fel van szerelve a workstation lehetőségével.

 

Mire képes a Lenovo Workstation?

 

A Lenovo workstation számítógépeit a maximális hatékonyság érdekében fejlesztették ki, olyan teljesítmény és megbízhatóság mellett, amelyre az átlagos asztali számítógépek nem képesek. A csúcskategóriás alkatrészek és az intelligensebb technológiák – például a Client AI és az AR / VR – kibővített támogatásának ötvözésével a Lenovo workstationokat úgy tervezték meg, hogy kezeljék a legigényesebb projekteket is – ezzel ötleteidet valósággá alakítva.

A Lenovo ThinkPad és ThinkStation workstationok a legújabb generációs processzorokkal vannak ellátva, ezáltal nagyobb és gyorsabb teljesítményt nyújtanak a hagyományos asztali számítógépekkel szemben. A memóriatáruk akár több gigabytetal is tovább bővíthető, aminek köszönhetően a gyors adatelérés mellet nem kell amiatt aggódnunk, hogy egyszer csak kifogyunk a tárhelyből. A kijelző szintén a mi igényünk szerint alakítható; Full HD, valamint UHD 4K formátumban is elérhető. A professzionális grafikus kártyák hosszabb élettartamot és sokkal nagyobb megbízhatóságot kínálnak, valamint maximalizálják a termelékenységet. Mindemellett a legújabb workstationok lehetővé teszik a VR megjelenítését is.

Miért éri meg a Lenovo Workstationra váltani?

 

A Lenovo a lehető legjobb teljesítmény érdekében hozta létre a ThinkPad és a ThinkStation P sorozatú workstationokat. A független szoftvergyártók által az összes ThinkStation és ThinkPad workstationok bevizsgált és minősített. Ezek biztosítják a szoftverek, hardverek kompatibilitását, a stabilitást és a megbízhatóságot. A “Független szoftverszolgáltatók” kifejezésre olyan speciális szoftvercégekre utal, mint az Adobe, az Autodesk, az Avid, a PTC, a Siemens PLMS és a Dassault Systemes, amelyek a számítógépgyártókkal együttműködve garantálják, hogy egy adott workstation és annak grafikus adapterét, illesztőprogramjait és más komponenseket az alkalmazásokhoz optimalizáltak.

Egy átlagos PC-vel képesek vagyunk például az interneten való böngészésre, szövegszerkesztésre, vagy esetleg zenehallgatásra. De egy workstation képes nagyobb volomenű videoszerkesztésre, 3D-s animációk létrehozására és a komplex szimulációkra. Nagyobb RAM és többprocesszoros támogatásuk van. A workstation egy speciális, nagy feldolgozási sebességű számítógép.

Lehet, hogy a Lenovo workstationjai drágábbak, mint az átlag PC-k, vagy Laptopok, de gyorsan meg is térülnek, hiszen kiváló minőségű grafikát és nagy teljesítményt nyújt a hagyományos számítógépekhez képest. A profik számára készített workstationok olyan csúcskategóriás szolgáltatásokat tartalmaznak, mint az Intel processzorok, az NVIDIA grafikus kártyák, a Tesla GPU opciók, a csúcsminőségű audio-, fotó- és videoszerkesztő felbontások, valamint a memória. Emellett a rendszer tartalmazhat szerkesztő eszközöket és szoftvereket, és optimalizálható olyan nagy igényű programok számára, mint a MATLAB és az Adobe Premiere Pro.

 

A Lenovo workstation előnyei összefoglalva

 

  • Nagy teljesítmény: A workstation nagyobb teljesítményt nyújt, mint egy normál számítógép. Ez a legalkalmasabb eszköz a komplex grafika, pénzügyi elemzés és digitális tartalom létrehozására.
  • Jó befektetés: Az ilyen számítógépekbe való befektetés gyorsan megtérülhet, ugyanis növeli a termelékenységet, és több munkafolyamat elvégzésére képes.
  • Megbízhatóság: A jobb minőségű eszközöknek köszönhetően sokkal tovább képesek a legmagasabb szinten működni. Az átlag PC-khez képest ritkábban kell szervízbe vinni.
  • Nagy memória: A workstation nagyobb memóriával rendelkezik, mint egy asztali PC. Körülbelül kétszer nagyobb a memóriával rendelkezik, mint a laptopok, táblagépek, okostelefonok vagy más eszközök. A nagyobb memória használatával több feladatot végezhetünk el rövidebb idő alatt.
  • Több processzor támogatja: Egy workstationhoz számos processzor csatlakozik, ezáltal egyszerre több alkalmazást is futtathatunk, bármilyen nehézség nélkül. A rendszer nem lassul több alkalmazás megnyitásával. Ez megkönnyíti az olyan szakemberek munkáját, mint a mérnökök, tudósok, elemzők és a tervezők.
  • Nagy merevlemezek és SSD: A workstation olyan merevlemez-meghajtókkal rendelkezik, amelyeken több terabyte adatot tárolhatunk. Ennek köszönhetően bármilyen típusú és méretű munka megőrizhető a merevlemezeken. Ezenkívül az SSD (Solid State Drives) is csatlakozik a workstaitonhoz a rendszer teljesítményének felgyorsítása érdekében.
  • Könnyen kezelhető: A workstation nagyobb billentyűzettel rendelkezik, mint egy laptop, és nagyobb teljesítménye ellenére könnyen használható.

 

Kinek ajánljuk?

 

A Lenovo workstation gépei, azaz a ThinkPad és ThinkStation, az egyik legjobb választás a pénzügyi-, mérnöki-, tervező-grafikusi- és az orvostudományi területén dolgozó szakemberek számára. Akár összetett modelleket, vagy éppen fotorealisztikus képeket kell készíteni, akár geofizikai és szeizmikus értelmezéseket kell elemezni, a ThinkStation P sorozata páratlan felszereltséggel rendelkezik a munka elvégzéséhez. A Lenovo Workstation esetében VR-kompatibilis laptopokról és teljesen testreszabható asztali számítógépekről beszélünk, amelyek képesek kezelni a virtuális valóság tartalmát, a csúcskategóriás mérnöki és tervezői munkák, sőt a magasabb tárigényű szoftverek növekvő igényeit.

Secure Laptop Lenovo X1 Carbon Gen 10

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop