Lenovo workstation

Lenovo ThinkStation és ThinkPad

 

A ThinkPad és ThinkStation a Lenovo workstationjai a megbízhatóság, rugalmasság és a nagyobb teljesítmény érdekében tervezték. A csúcskategóriás alkatrészekkel felszerelt termékek képesek a nagyobb igényű szoftverek, vagy programok futtatására, ezáltal megkönnyítve a nehezebb munkafolyamatokat. A Lenovo ThinkStation és ThinkPad workstation személyre szabhatóak, ezáltal mindenki számára egyszerű kezelhetőséget és nagyszerű felhasználói élményt biztosítva.

 

Mi is az a Lenovo Workstation?

 

A workstation elnevezés sok mindent foglal magába. Egyszerre sugallja a nagyságot, a megbízhatóságot és a professzionális dizájnt. Nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a „mainstream” számítógépek, különösen a CPU és a grafika, a memória kapacitása és a többfeladatos működés tekintetében. A workstationt általában olyan intenzív munkafolyamatok végrehajtására, illetve műszaki vagy tudományos programokra/alkalmazásokra tervezték, mint a grafikai feladatok, a 3D animációk, a CAD, az adatok elemzése és a videó szerkesztése. Képes a különböző típusú komplex adatok – például 3D mechanikai tervezés, mérnöki szimuláció képek animálása és renderelése, valamint matematikai ábrák – megjelenítésére és kezelésére. Ezen funkciók miatt a Lenovo workstation bátran ajánlott tervezőknek, mérnököknek, orvosoknak, illetve grafikusoknak.  A Lenovo számos ThinkPad és ThinkStation P sorozatú laptopot és asztali számítógépet gyárt, amelyek mindegyike fel van szerelve a workstation lehetőségével.

 

Mire képes a Lenovo Workstation?

 

A Lenovo workstation számítógépeit a maximális hatékonyság érdekében fejlesztették ki, olyan teljesítmény és megbízhatóság mellett, amelyre az átlagos asztali számítógépek nem képesek. A csúcskategóriás alkatrészek és az intelligensebb technológiák – például a Client AI és az AR / VR – kibővített támogatásának ötvözésével a Lenovo workstationokat úgy tervezték meg, hogy kezeljék a legigényesebb projekteket is – ezzel ötleteidet valósággá alakítva.

A Lenovo ThinkPad és ThinkStation workstationok a legújabb generációs processzorokkal vannak ellátva, ezáltal nagyobb és gyorsabb teljesítményt nyújtanak a hagyományos asztali számítógépekkel szemben. A memóriatáruk akár több gigabytetal is tovább bővíthető, aminek köszönhetően a gyors adatelérés mellet nem kell amiatt aggódnunk, hogy egyszer csak kifogyunk a tárhelyből. A kijelző szintén a mi igényünk szerint alakítható; Full HD, valamint UHD 4K formátumban is elérhető. A professzionális grafikus kártyák hosszabb élettartamot és sokkal nagyobb megbízhatóságot kínálnak, valamint maximalizálják a termelékenységet. Mindemellett a legújabb workstationok lehetővé teszik a VR megjelenítését is.

Miért éri meg a Lenovo Workstationra váltani?

 

A Lenovo a lehető legjobb teljesítmény érdekében hozta létre a ThinkPad és a ThinkStation P sorozatú workstationokat. A független szoftvergyártók által az összes ThinkStation és ThinkPad workstationok bevizsgált és minősített. Ezek biztosítják a szoftverek, hardverek kompatibilitását, a stabilitást és a megbízhatóságot. A “Független szoftverszolgáltatók” kifejezésre olyan speciális szoftvercégekre utal, mint az Adobe, az Autodesk, az Avid, a PTC, a Siemens PLMS és a Dassault Systemes, amelyek a számítógépgyártókkal együttműködve garantálják, hogy egy adott workstation és annak grafikus adapterét, illesztőprogramjait és más komponenseket az alkalmazásokhoz optimalizáltak.

Egy átlagos PC-vel képesek vagyunk például az interneten való böngészésre, szövegszerkesztésre, vagy esetleg zenehallgatásra. De egy workstation képes nagyobb volomenű videoszerkesztésre, 3D-s animációk létrehozására és a komplex szimulációkra. Nagyobb RAM és többprocesszoros támogatásuk van. A workstation egy speciális, nagy feldolgozási sebességű számítógép.

Lehet, hogy a Lenovo workstationjai drágábbak, mint az átlag PC-k, vagy Laptopok, de gyorsan meg is térülnek, hiszen kiváló minőségű grafikát és nagy teljesítményt nyújt a hagyományos számítógépekhez képest. A profik számára készített workstationok olyan csúcskategóriás szolgáltatásokat tartalmaznak, mint az Intel processzorok, az NVIDIA grafikus kártyák, a Tesla GPU opciók, a csúcsminőségű audio-, fotó- és videoszerkesztő felbontások, valamint a memória. Emellett a rendszer tartalmazhat szerkesztő eszközöket és szoftvereket, és optimalizálható olyan nagy igényű programok számára, mint a MATLAB és az Adobe Premiere Pro.

 

A Lenovo workstation előnyei összefoglalva

 

 • Nagy teljesítmény: A workstation nagyobb teljesítményt nyújt, mint egy normál számítógép. Ez a legalkalmasabb eszköz a komplex grafika, pénzügyi elemzés és digitális tartalom létrehozására.
 • Jó befektetés: Az ilyen számítógépekbe való befektetés gyorsan megtérülhet, ugyanis növeli a termelékenységet, és több munkafolyamat elvégzésére képes.
 • Megbízhatóság: A jobb minőségű eszközöknek köszönhetően sokkal tovább képesek a legmagasabb szinten működni. Az átlag PC-khez képest ritkábban kell szervízbe vinni.
 • Nagy memória: A workstation nagyobb memóriával rendelkezik, mint egy asztali PC. Körülbelül kétszer nagyobb a memóriával rendelkezik, mint a laptopok, táblagépek, okostelefonok vagy más eszközök. A nagyobb memória használatával több feladatot végezhetünk el rövidebb idő alatt.
 • Több processzor támogatja: Egy workstationhoz számos processzor csatlakozik, ezáltal egyszerre több alkalmazást is futtathatunk, bármilyen nehézség nélkül. A rendszer nem lassul több alkalmazás megnyitásával. Ez megkönnyíti az olyan szakemberek munkáját, mint a mérnökök, tudósok, elemzők és a tervezők.
 • Nagy merevlemezek és SSD: A workstation olyan merevlemez-meghajtókkal rendelkezik, amelyeken több terabyte adatot tárolhatunk. Ennek köszönhetően bármilyen típusú és méretű munka megőrizhető a merevlemezeken. Ezenkívül az SSD (Solid State Drives) is csatlakozik a workstaitonhoz a rendszer teljesítményének felgyorsítása érdekében.
 • Könnyen kezelhető: A workstation nagyobb billentyűzettel rendelkezik, mint egy laptop, és nagyobb teljesítménye ellenére könnyen használható.

 

Kinek ajánljuk?

 

A Lenovo workstation gépei, azaz a ThinkPad és ThinkStation, az egyik legjobb választás a pénzügyi-, mérnöki-, tervező-grafikusi- és az orvostudományi területén dolgozó szakemberek számára. Akár összetett modelleket, vagy éppen fotorealisztikus képeket kell készíteni, akár geofizikai és szeizmikus értelmezéseket kell elemezni, a ThinkStation P sorozata páratlan felszereltséggel rendelkezik a munka elvégzéséhez. A Lenovo Workstation esetében VR-kompatibilis laptopokról és teljesen testreszabható asztali számítógépekről beszélünk, amelyek képesek kezelni a virtuális valóság tartalmát, a csúcskategóriás mérnöki és tervezői munkák, sőt a magasabb tárigényű szoftverek növekvő igényeit.

Secure Laptop Lenovo X1 Carbon Gen 10

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek

Vagy töltse ki az alábbi mezőket és küldje el nekünk kérdését!

Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!

  Ellenőrző kérdés:

  Lépjen velünk kapcsolatba

  Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
  Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
  Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
  Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
  IT infrastruktúra paletta

  szolgáltatások

  cégünk

  Stay in the loop