Notebook eszközök szolgáltatásban

Notebook laptop bérlés szolgáltatás Notebook Laptop rental as a service
Notebook laptop bérlés szolgáltatás Notebook Laptop rental as a service
Lenovo Think és Apple technológia
Beruházás mentes megoldások
Hidegtartalék opció
Kiszolgálás raktárkészletről
„Csere újra” szolgáltatás
Eszköztámogatás és karbantartás

Akár kis-, akár nagyvállalatot vezet, notebook eszköz szolgáltatásunk tökéletes megoldást nyújt technológiai igényeihez. Eszközeink a legmodernebb és leghatékonyabb gépek közé tartoznak. Enterprise kategóriás laptopjaink az összes szükséges szoftverrel előre telepítve érkeznek, hogy azonnal munkába állíthassák őket! A Lenovo legjobb vállalati kategóriájú laptopjait, valamint az Apple Macbook szériáját kínáljuk olyan havidíjas konstrukciókban, amelyek hatalmas terhet vehetnek le költségvetése válláról.

Szolgáltatásunk igénybevételének előnyei ezzel még nem érnek véget: nálunk a támogatási szolgáltatások széles skáláját is igénybe veheti, hogy új eszközei zökkenőmentesen működjenek a jövőben is. Csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy válaszoljon kérdéseire, elhárítsa a problémákat, és segítsen bármilyen további technikai kérésében.

Nemcsak a noteszgépek bérlését tesszük egyszerűvé, hanem gondoskodunk arról is, hogy azok biztonságban maradjanak. Biztonsági protokolljaink segítenek megvédeni adatait az illetéktelen hozzáféréstől és a kiberfenyegetésektől, így biztos lehet benne, hogy adatai biztonságban vannak nálunk. Ha pedig valami mégis elromlana, tapasztalt csapatunk készen áll arra, hogy gyorsan és hatékonyan segítsen megoldani a problémákat.

Minőségi gépeket kínálunk versenyképes áron, verhetetlen ügyfélszolgálattal támogatva – miért is várna?
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és engedje meg, hogy megmutassuk, milyen egyszerű megfizethető, mégis megbízható technológiával felszerelni csapatait!

Kapcsolódó termékeink és szolgáltatásaink

Kapcsolódó cikkeink

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop