Zombi gépek milliói ostromolják a cégek tűzfalait

A profi kiberbűnözők minden percben a vállalatának adataira és pénzére vadásznak!

Csak a piacvezetőben bízhat! 🛡✨

Fedezze fel a vezető technológiákat használó biztonsági megoldásainkat, amelyeket havidíjas modellben kínálunk, így Önnek nem kell beruháznia költséges hardverekre!

A Palo Alto Networks által kínált tűzfalak olyan adatközponti szintű védelemre képesek, amelyek jóval túlszárnyalják az irodai eszközökben megszokott hardveres védekezési megoldásokat.

Naponta több mint 2200 kibertámadás éri az ön vállalatát is.
Válasszon jól!

Mi teszi különlegessé a Palo Alto tűzfal szolgáltatásunkat?

 • Korszerű Technológia
  Adatközponti minőségű védelem, amely egyedülálló, mesterséges intelligencián és tanuló algoritmusokon alapuló rendszert alkot

 • Költséghatékonyság
  Feleslegessé válik a tízmilliós nagyságrendű hardver beruházás, hiszen már havi 49.000 Ft-tól az Ön vállalata is élvezheti a csúcskategóriás védelmet.

 • Zero-Day védelem
  A WildFire™ szolgáltatás képes azonosítani és elemezni a még soha nem látott fenyegetéseket. Az információkat valós időben osztja meg a globális felhőalapú védelmi hálózaton keresztül, lehetővé téve, hogy a Palo Alto Networks eszközei világszerte azonnal megkapják a frissítéseket és védekezni tudjanak az új fenyegetésekkel szemben.

 • Szakértő támogatás
  Kollégáink jól ismerik az irodai környezeteket és a Palo Alto működését, így könnyen és hatékonyan tudják összehangolni és támogatni a felépített védelmi rendszereket.

 • Gondtalanság: Önnek nem kell a hardverrel, a kiépítéssel, a licencekkel, a konfigurálással, a monitorozással foglalkoznia. Mindent ránk bízhat, és nyugodtan hátradőlhet, mert adataik és üzletmenetük a lehető legnagyobb biztonságban van 

Választható csomagjaink

Alapcsomag

  • Cloud Security with Panorama Management
   Ez a csomag biztosítja a felhőalapú biztonságot, amelyet a Panorama kezelőrendszer egyszerűsít, így centralizált átláthatóságot és irányítást kínálva a biztonsági szabályok felett, függetlenül a felhasználók földrajzi elhelyezkedésétől.

Advanced opció

  • Threat prevention
   Dinamikusan blokkolja a kártékony tartalmakat és fenyegetéseket, még mielőtt elérhetnék a hálózatot, beleértve a vírusokat, férgeket, spyware és egyéb malware fenyegetéseket.

  • Advanced URL Filtering
   Weboldalak hozzáférésének szűrése és ellenőrzése, megakadályozva ezzel a nem kívánt vagy ártalmas tartalom elérését.

  • Wildfire
   Azonnali rosszindulatú programok elemzését és kategorizálását nyújtó felhőalapú szolgáltatás, amely lehetővé teszi az újonnan felmerülő fenyegetések elleni védekezést.

  • Global Protect
   Biztonságos VPN hozzáférést biztosít távoli felhasználók számára, bárhonnan biztosítva a hálózati erőforrásokhoz való hozzáférést.

  • DNS Security
   A DNS kérések figyelése és elemzése során felfedi és megakadályozza a kártékony tevékenységeket, elősegítve a biztonságos internetes böngészést.

Töltse ki most az alábbi űrlapot, hogy szakértőink mielőbb felvehessék Önnel a kapcsolatot és testreszabott megoldást kínálhassunk vállalata egyedi igényeire!

Tegye meg az első lépést vállalkozása adatbiztonságának megerősítése felé már ma!

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop