Router/Firewall eszköz szolgáltatás

Router firewall eszköz szolgáltatás Router firewall device as a service
Router firewall eszköz szolgáltatás Router firewall device as a service
Cisco Meraki technológia
Kiemelt biztonság
Beruházásmentes eszközbérlet
Piacvezető tűzfalfunkciók
Gyors telepítés
GDPR megfelelés

Szolgáltatásunk kényelmes módot biztosít a vállalkozások számára, hogy nagyobb beruházások nélkül jussanak hozzá a legújabb router és tűzfal technológiákhoz.

A Cisco Meraki eszközök a legfejlettebb és legmegbízhatóbb útválasztók és tűzfalak közé tartoznak, amelyek minden eddiginél gyorsabb kapcsolódási sebességet biztosítanak. Fejlett biztonsági funkciókkal rendelkeznek, hogy megvédjék vállalata adatait és hálózatait a rosszindulatú fenyegetésektől. Emellett olyan felhasználóbarát kezelőfelületet biztosítanak, amely megkönnyíti a hálózati beállítások kezelését.

Havidíjas megoldásunkkal sokkal költséghatékonyabban juthat a legújabb technológiákhoz, mint a közvetlen vásárlás. Versenyképes árakat kínálunk, így termékeink minden méretű vállalkozás számára elérhetővé válnak. 

Tapasztalt mérnökökből álló csapatunk segítségével a telepítés és beüzemelés zökkenőmentes lehet, így nem kell aggódnia a bonyolult munkálatok vagy drága szerződések miatt. Szorosan együttműködünk az IT-csapattal és a döntéshozókkal, hogy minden megfelelően és igény szerint működjön.

Ha megbízható router és tűzfal eszközöket keres a nagy beruházásokkal járó gondok nélkül, akkor a szolgáltatásunk tökéletes az ön cége számára! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy többet megtudjon arról, hogyan segíthetünk a következő szintre emelni vállalkozása hálózati biztonságát!

Kapcsolódó termékeink és szolgáltatásaink

Kapcsolódó cikkeink

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop