Server Solutions

Független felhő megoldások
VPS virtual server virtualizáció szolgáltatás
VPS virtual server virtualizáció szolgáltatás
Magas rendelkezésre állás
Igény szerinti erőforrás összeállítás
Pool rendszerű erőforrás használat
Redundáns infrastruktúra
Mentési szolgáltatások
Disaster Recovery megoldások

A virtuális szerverinfrastruktúra-szolgáltatás a megfelelő megoldás azon vállalkozások számára, amelyeknek agilis, költséghatékony és megbízható megoldásra van szükségük az adattárolási és üzemelési igényeik kielégítésére. A virtuális szerverek az egyszerű weboldal hostingtól az összetett vállalati szintű munkamenetekig verhetetlen skálázhatósággal rendelkező, nagy teljesítményű platformot biztosítanak – így ideálisak minden méretű vállalkozás számára.

A virtualizáció gyors telepítési lehetőségeivel gyorsan és egyszerűen áthelyezheti munkakörnyezetét a felhőbe. Kiterjedt ügyféltámogatási kínálatunkkal pedig biztos lehet benne, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat vagy kérdéseket időben megoldjuk. 

Havidíjas megoldásaink nem csak sokkal olcsóbbak, mint a drága hardverbe való beruházás, de számos olyan előnnyel is járnak, amelyek egy távolról üzemeltetett szerverrel járnak. Először is, nem kell aggódnia a fizikai hardver karbantartása vagy a hardverrel kapcsolatos problémák kezelése miatt, másodsorban biztos lehet benne, hogy szerverei szakértő kezekben vannak és a legújabb technológiák működtetik azt.

A virtuális szerverinfrastruktúra nagyszerű módja annak, hogy a vállalatok biztonságban és zökkenőmentesen működtessék működésüket. Adatközpontjaink geo-redundáns működésével ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a kritikus fontosságú műveleteik biztonságban vannak bármilyen típusú hálózati vagy hardverkiesés is történjen.

Kapcsolódó termékeink és szolgáltatásaink

Nem találta meg amit keresett? Írjon nekünk!

Kapcsolódó cikkeink

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek.

Kérjük, hogy meglévő szerződéssel vagy szolgáltatással kapcsolatos megkeresésre használja a ServiceDesk oldalunkat!

Vagy töltse ki az alábbi mezőket és küldje el nekünk kérdését!

Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!

    Ellenőrző kérdés: