Szerver operációs rendszerek szolgáltatásban

Szerver operációs rendszer szolgáltatás server operating system as a servoce
Szerver operációs rendszer szolgáltatás server operating system as a servoce
Költség-megtakarítás
Beruházásmentes
Rugalmasan felhasználható
Licence management
Legfrissebb rendszerek
Támogató kompetenciák

A professzionálisan beszerzett és menedzselt szerver operációs rendszer bérlése mellett döntve a vállalatok javított biztonsági protokollokból, szükség esetén megbízható ügyféltámogatásból, valamint abból a biztosítékból profitálhatnak, hogy rendszerük mindig naprakész marad, a legújabb biztonsági javításokkal. Emellett a professzionális szolgáltatótól történő bérlés gyakran olyan kiegészítő szolgáltatásokat is tartalmaz, mint például biztonsági mentési megoldások biztosítása katasztrófa esetén, vagy ajánlások nyújtása a rendszerek jobb védelmére.

Egy ismeretlen forrásból származó vagy kalóz operációs rendszer használata egy szerverhez komoly kockázatot jelenthet egy vállalkozás számára. Az ismeretlen források megbízhatatlanok lehetnek, és előfordulhat, hogy nem kínálják a legfrissebb biztonsági frissítéseket a rendszereikhez, ami sebezhetővé teszi őket a kibertámadásokkal szemben. Hasonlóképpen a kalózszoftverek is tartalmazhatnak rosszindulatú kódot, amely pusztító hatással lehet a vállalat hálózatára és adataira. Továbbá sok kalózverzióhoz nem jár technikai támogatás, így a vállalkozások segítség nélkül maradnak, ha valami baj történik.

Ezen okokból kiindulva tatjuk hasznosnak a szerver operációs rendszer szolgáltatásként történő igénybevételét, hiszen így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy mindig naprakész és biztonságos operációs rendszereken üzemel a cégük.

Kapcsolódó termékeink és szolgáltatásaink

Kapcsolódó cikkeink

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop