Server Solutions

Független felhő megoldások
VPS virtual server virtualizáció szolgáltatás
VPS virtual server virtualizáció szolgáltatás

A virtuális szerverinfrastruktúra-szolgáltatás a megfelelő megoldás azon vállalkozások számára, amelyeknek agilis, költséghatékony és megbízható megoldásra van szükségük az adattárolási és üzemelési igényeik kielégítésére. A virtuális szerverek az egyszerű weboldal hostingtól az összetett, vállalati szintű munkamenetekig, verhetetlen skálázhatósággal rendelkező, nagy teljesítményű platformot biztosítanak – így ideálisak minden méretű vállalkozás számára.

A szerver virtualizáció gyors telepítési lehetőségeivel gyorsan és egyszerűen áthelyezheti munkakörnyezetét a felhőbe. Kiterjedt ügyféltámogatási kínálatunkkal pedig biztos lehet benne, hogy az esetlegesen felmerülő problémákat vagy kérdéseket időben és hatékonyan oldjuk meg.

Havidíjas megoldásaink nem csak sokkal olcsóbbak, mint a drága hardverbe való beruházások, de számos előnnyel is járnak. Először is, nem kell aggódnia a fizikai hardver karbantartása vagy a hardverrel kapcsolatos problémák kezelése miatt, másodsorban biztos lehet benne, hogy szerverei szakértő kezekben vannak és a legújabb technológiák működtetik azt.

A virtuális szerverinfrastruktúra nagyszerű módja annak, hogy a vállalatok biztonságban és zökkenőmentesen működhessenek. Adatközpontjaink geo-redundáns megoldásainak hála, ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a kritikus fontosságú műveleteik biztonságban vannak bármilyen típusú hálózati vagy hardverkiesés is történjen.

Magas rendelkezésre állás

Virtuális infrastruktúránk kiemelkedően magas rendelkezésre állást biztosít, köszönhetően többek között a geo-redundáns adatközponti megoldásainknak, a megfelelően biztosított energia tartalékoknak, és annak, hogy kiemelt figyelmet fordítunk az eszközparkunk frissen tartására, rendszeres karbantartására és így a hibamegelőzésre. Szervergépeink állandó aktív felügyelet alatt állnak, melyet az adatközpontjainkban működő 0/24-es operátori szolgálat lát el.

Igény szerinti erőforrás összeállítás

Mi nem erőltetjük az előre összerakott erőforrás csomagokat, hiszen tudjuk, hogy az optimalizálással nem csak teljesítmény növekedést, de kiadás csökkentést is el tudunk érni. Ügyfeleinkkel közösen, a pontos igényeket felmérve alakítjuk ki virtuális szerverek erőforrásait, hogy biztosítani tudjuk a stabil munkamenetet úgy, hogy közben nem alakítunk ki pangó-, kihasználatlan erőforrásokat.

Pool rendszerű erőforrás használat

Abban az esetben, ha ön dinamikusan, mindig az adott helyzethez mérten szeretne rendelkezni arról, hogy épp melyik szervere mennyi erőforrással működjön, úgy a pool rendszerű erőforrás használatot javasoljuk! Ez a megoldás azt jelenti, hogy rendelkezésre bocsátunk egy nagyobb erőforráscsomagot, amiből ön tetszés szerint használ fel annyit, akkor és ahhoz a szerverhez, amennyit, amikor és ahol szükségesnek lát! Ezáltal biztosítjuk a teljes szabadságot saját szerverei teljesítményének irányítása felett!

Redundáns infrastruktúra

Több budapesti adatközpont is rendelkezésünkre áll, melyeket teljes mértékben felügyelünk és üzemeltetünk. Ez lehetővé teszi, hogy a teljes virtuális infrastruktúránk redundáns legyen, nem csak eszközpark tekintetében, de geolokációs- valamint adatkapcsolati szempontból is. Nincs olyan, hogy tökéletes biztonság, de törekszünk elérni!

Mentési szolgáltatások

A virtuális szerver mentése több módon is történhet. Legyen az akár szalagos mentés, vagy inkrementális mentés, esetleg csak egy alkalmi snapshot, vagyis pillanatkép a szerverről, a Rendszerinformatika segít megőrizni a munkamenet folytonosságot és üzembiztonságot!

Akár 30 napra visszamenőleg is tárolunk mentéseket a virtuális gépekről, hogy ne csak katasztrófa esetén legyen hasznos, de akár egyetlen, véletlenül törölt fájl megkeresése és visszaállítása se jelentsen gondot két héttel ezelőttről.

Disaster recovery megoldások

Ha az ön cége már rendelkezik szerverparkkal a saját épületükben, de mégis szeretne egy extra biztonsági faktort hozzáadni a működésükhöz, akkor lehetőséget adunk, hogy direkt adatkapcsolaton keresztül, biztonsági mentés készüljön az önök szervereiről és adatairól a Rendszerinformatika virtuális infrastruktúrájában. Ezáltal ha bekövetkezne egy épületszintű káresemény, és megsérülne az ott tárolt eszközpark, lehetőségük lesz szinte azonnal visszaállítani az adatokat az általunk tárolt verziókból.

Kapcsolódó termékeink és szolgáltatásaink

Kapcsolódó cikkeink

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek

Vagy töltse ki az alábbi mezőket és küldje el nekünk kérdését!

Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!

[contact-form-7 id="6745"]

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop