Az Apple készülékek előnyei

Apple Macbook Pro 16 M2 2023

Egy új okoseszköz vásárlása könnyedén egy nehéz választás elé állíthat minket. Gyakran érezhetjük azt, hogy a bőség zavarában egyszerűen nem tudunk dönteni. Mára megannyi cég számtalan terméke közül válogathatunk a boltok polcain, amelyek állandóan újabb és újabb eszközökkel egészülnek ki. Honnan is tudhatnánk, hogy melyik lenne a legjobb választás a számunkra? Ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, és megkönnyíteni a döntésedet. A mi ajánlatunk számodra pedig nem más, mint az Apple készülékeit.

Miért éri meg Apple eszközöket használni?

 

Manapság gyakran merül fel az a kérdés, hogy ár-érték arányban valóban az Apple eszközök a legjobb választás. Vannak, akik úgy gondolják, hogy már csak a név miatt ennyire népszerű. Erről azonban szó sincs. Az Apple megannyi kényelmi, technológiai és pénzügyi előnnyel rendelkezik, amelyek miatt kiemelkedik a versenytársai közül.

Kényelmi előnyök – az Apple élmény

 

Bátran állíthatjuk, hogy a világon jelenleg kevesebb ismert cég létezik az Applenél. Nem véletlen, hogy évről évre egyre többen szeretnék magukénak tudni az „Apple életérzést”. A design szépsége, a könnyű kezelhetősége és a többi eszközzel való szinkronizáció egyszerűsége szinte beszippantja a felhasználókat. Az Apple készülékek kezelőfelülete letisztult, használata pedig mindenki számára könnyen elsajátítható.

Az Apple nagy figyelmet fordít arra, hogy az ügyfelei számára a legjobb felhasználó élményt nyújtsa. A márka iránt elkötelezett dolgozók minden nap keményen dolgoznak azon, hogy az Apple-termékek a lehető legmagasabb szintet képviselhessék. Időt és energiát nem sajnálva, nagy odafigyeléssel hozták létre az Apple készülékeket, hogy végül egy igazi műalkotást adhassanak át. Ennél a cégnél igenis nagy hangsúlyt fektetnek a márka exkluzivitására. Az Apple nem éri be az átlagossal, hanem állandóan feljebb és feljebb szeretnének lépni. Nem véletlen, hogy ez emberek millióit képes magával ragadni. Az Applenek olyan követői, felhasználói vannak, mint amilyenek egyetlen másik cégnek sincsenek. Az Apple tagok olyan emberek, akik szeretnek a csúcskategóriával dolgozni, akik szeretik a letisztult, mégis magával ragadó formákat. Mindemellett fontos számukra a gyorsaság, a biztonság, és a magas szintű technológia.

 

Technológiai előnyök

 

Nem titok, hogy a jelenlegi okoseszközök technológiája nagyrészben az Apple kreativitásának köszönhető. Ők voltak az úttörök és továbbra is elsőként jelentkeznek a legújabb ötletekkel és innovációkkal. Ebben elengedhetetlen szerepet játszott az Apple alapítója, Steve Jobs . Számára az volt a legfontosabb, hogy az egyszerű, mégis lenyűgöző dizájn mellett az Apple készülékeit mindenki a minőséggel és csúcstechnológiával azonosítsa. Jobs szerint; „A dizájn nem az, ahogy valami kinéz vagy amilyen érzést kelt. A dizájn az, ahogyan működik.

A prémium kategória mellett az Apple másik fő jellemzője, hogy folyamatosan megújul. Az Apple évente „frissíti” termékeit, ami biztosítja a készülékek élettartamát és használhatóságát. Ezért minden Apple készülék a legmagasabb szintű processzorral és a legfejlettebb szoftverrel, valamint hardverrel van ellátva. Az Apple ICloud rendszerének köszönhetően a készülékek könnyen szinkronizálhatók, mintegy kiegészítve ezzel egymást. Az ingyenes iCloud szolgáltatásnak hála megoszthatod az iPhoneodon tárolt adatokat az összes többi Apple készülékeddel. Például, amikor fényképet készítesz az iPhone telefonoddal, az iCloud funkció automatikusan átviszi a fényképet a számítógépére. Természetesen ez ugyanúgy működhet egy szerződés, vagy fontosabb file esetében is. Az U1 chipek bevezetésével pedig még gyorsabbá vált a fileok és adatok megosztása. A 4K felbontásnak köszönhetően kiemelkedő minőségben láthatjuk partnereinket, illetve prezentációikat a videokonferenciák során. Az Apple termékeidet emellett összekötheted a Meraki Cisco rendszereddel is, hogy teljes mértékben kiaknázd az eszközökben rejlő potenciált. Ezáltal az Apple készülékeiden keresztül bárhonnan, bármikor hozzáférhetsz a munkahelyi hálózatodhoz.  Nem mellesleg megkönnyítheted az irodai eszközök működését és az alkalmazottak közti kommunikációt.

Ezek mellett még számos előnyét tudjuk említeni az Applenek. Az iPhone lehetővé teszi a képernyő fényének tompítását, ami hasznos lehet azoknak, akik inkább az éjszakai munkavégzést preferálják. Ebben további segítséget nyújthat számodra a Super Retina XDR, aminek köszönhetően a kijelző számos sötét és világos tartomány tud megjeleníteni, mind a fényképeken, mind a videókban. Mindemellett az aktuális fényerő funkció segítségével a fennálló fényviszonyoknak megfelelően automatikusan beállítható a kijelző fényereje. Az Apple termékek rendelkeznek Microsoft Office 365 támogatással. Ennek köszönhetően a felhasználók hozzáférhetnek, megtekinthetik és szerkeszthetik a Microsoft Word, Excel vagy PowerPoint alkalmazásba mentett fájlokat. Az Apple innovációi továbbra is töretlenek, ezáltal 3-5 évvel megelőzi versenytársait. Más vállalatok az Apple ötleteit felhasználva próbálnak megújulni és új készülékeket a piacra dobni, azonban az Apple vezetőszerepe továbbra is megkérdőjelezhetetlen.

 

Pénzügyi előnyök

 

Az Apple termékeket gyakran éri az a vád, hogy túlságosan drágák. Azonban ez viszonyítás kérdése. Az Apple márka egy luxus terméknek számít, amiből mindenki szeretne egy darabot a birtokában tudni. Versenytársaihoz képest az Apple piaci értékét hosszú évek óta a stabilitás jellemzi. Az Androidhoz képest 3-4 év után is ugyanolyan értékállósággal rendelkezik, ami közel duplája az életciklusánál. Az Apple készülékek évek múltán is hasonlóan magas minőséget tudnak biztosítani, nem szükséges őket évente cserélni. Ehhez hozzájárul az Apple szoftverfrissítési modellje is, amely a többi gyártóhoz képest a leghosszabb időtartamot garantálja. Például egy Iphone megjelenésétől számítva öt évig lehet azzal számolni, hogy újabb szoftveres támogatás fog rá érkezni. Ennek köszönhetően egy régebbi készülék is képes évekig up-to-date maradni. Emellett az Apple számára fontos, hogy ezeket a prémiumkategóriás termékeket a legmegfelelőbb védelemmel lássa el. Ezért is váltotta fel a Touch ID-t a Face ID technológia. A Face ID egy intuitív és biztonságos hitelesítést nyújt a számodra. Csupán egy pillantással fel tudod oldani az Apple készüléked zárolását, mégis a legnagyobb biztonságban tudhatod az online adataidat. Lehet, hogy az Apple termékek drágább befektetésnek számítanak, de hosszútávon jobban megérhetik, mintha olcsóbb versenytársait választanád.

Kinek ajánljuk az Apple készülékeket?

 

Az Apple készülékeket olyanoknak ajánljuk, akik az elérhető legjobb minőséget szeretnék magukénak tudni. Akik számára fontos, hogy prémium termékeket kapjanak a legjobb ár-érték arányban. Az Applelel nem egyszerűen egy új eszközhöz juthatsz hozzá, hanem egy teljesen új életérzéshez, amit soha többé nem akarsz majd lecserélni. Aki egyszer megtapasztalta az Apple készülékek minőségét, megtapasztalja a csúcsminőséget.

Ha úgy érzed, hogy a hétköznapi szint már nem elég és eljött az ideje a váltásnak, ne habozz. Az Apple termékei egy olyan rendszert biztosítanak a számodra, amely nem csak a hétköznapjaidat, hanem a munkádat is megkönnyítheti. Ha az Applet választod, egy olyan stabil, biztonságos és csúcskategóriás termékkel leszel gazdagabb, ami a jelenlegi legmodernebb technikával van felszerelve.

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek

Vagy töltse ki az alábbi mezőket és küldje el nekünk kérdését!

Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!

[contact-form-7 id="6745"]

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop