Sérülékenység vizsgálat

Sérülékenység vizsgálat Vulnerability assessment
Sérülékenység vizsgálat Vulnerability assessment
Folyamatos ellenőrzés
Költséghatékony
Globális adatbázisok
Külső és belső vizsgálatok
Biztonsági
műveleti központ
Gyakorlati javaslatok

Az egyik legnagyobb kihívás, amivel manapság a vállalatoknak szembe kell nézniük, az online biztonságuk megőrzése. Az adathalászat, valamint más kibertámadások esélye egyre nő, így a cégeknek kiemelt figyelmet kell fordítaniuk arra, hogy megóvják ügyfeleik adatait és az általuk kezelt információkat.

Ebben az összefüggésben, a Rendszerinformatika sérülékenység vizsgálata jelentős segítséget nyújt a vállalatoknak. Tudniuk kell ugyanis, hogy pontosan milyen sebezhetőségeik vannak és milyen intézkedéseket kell tenniük azok megszüntetésére.

Sokan úgy gondolják, hogy egy ilyen vizsgálatra csak akkor van szükség, ha a cég már megtámadták, azonban ez nem igaz. Az előzetes vizsgálati eredmények segítségével a vállalatok megelőzhetik a támadásokat, és jelentősen növelhetik online biztonságukat.

Ráadásul a Rendszerinformatika kínálata kifejezetten rugalmas és költséghatékony, hiszen a vállalatok nincsenek kitéve az egyéni vizsgálatok nagy tömegének és a nagy beruházások következményeinek sem.

Nem csak feltárjuk a potenciális sérülékenységeket, de rendszeres vizsgálatokkal részletes és naprakész elemzéseket tudunk végezni, melyek segítségével hatékony megelőzési lehetőségeket tárhatunk fel. Szakértő kollégáink pontos leírást tudnak adni arról, hogy egy-egy adott sérülékenységet hogyan tudnak a leghatékonyabb módon megszüntetni.

Nincs tökéletes biztonság, de minden lehetőséget megadunk, hogy IT oldalról a lehető legközelebb kerüljön cége a teljeskörű védelemhez.

Kapcsolódó termékeink és szolgáltatásaink

DDoS védelmi szolgáltatás DDoS Protection as a Service

DDoS Védelmi Szolgáltatás

Üzletmenetvédelmi megoldás Havidíjas szolgáltatás Piacvezető technológia Skálázható teljesítmény Gyors szakértői

Kapcsolódó cikkeink

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop