Adathálózat és Kommunikáció

Adathálózat

 

Közvetlen optikai adathálózati megoldást kínálunk irodai környezete és adatközpontja (WAN) között, dedikált sávszélességű internet szolgáltatással, annak érdekében, hogy a legmodernebb technológiával a lehető legbiztonságosabb és leggyorsabb módon bonyolítsa belső- és külső adatforgalmát. Több iroda és telephely esetén dedikált, de privát VPN adathálózati kapcsolatot valósítunk meg az egyes irodai, telephelyi végpontok között.

A dedikált optikai adathálózat olyan összeköttetést jelent, amely során az iroda és az adatközpont közvetlenül kapcsolódnak. Rendkívül gyors, akár 10Gbps adatátviteli sebesség, amely nagy megbízhatósággal és rendelkezésre állással párosul: éves szinten 99,7% garantált működés, redundáns megoldás esetében akár 99,9% rendelkezésre állással.

Dedikált Internet szolgáltatás esetén az irodai központ és az adatközpont között direkt kapcsolatú nagy sávszélességű optikai összeköttetést építünk ki, amely a hagyományos internet-összeköttetéssel ellentétben (ahol akár több társszolgáltatón keresztül épül fel a kapcsolat), saját, közvetlen kapcsolattal rendelkezik, ennek köszönhetően a más ügyfelek által okozott esetleges hálózati terhelés és/vagy a társszolgáltatók közötti esetleges műszaki hibák egyáltalán nem befolyásolják a saját internet kapcsolat minőségét.

A maximálisan elérhető 10 Gb/s sebesség mellett, a garantált le- és feltöltési sebességeket is magas rendelkezésre állás mellett biztosítjuk.

Kommunikáció: VoIP & virtuális alközponti megoldások

 

IP alapú virtuális alközponti szolgáltatás keretében az irodai vezetékes hangkommunikációs megoldások széles tárháza érhető el: hívás kapcsolás, hívás átadás, hangposta e-mailben, hangbemondó menü (IVR), hívásrögzítés. A virtuális alközponti infrastruktúra költséghatékonyan és rugalmasan fejleszthető.

Kedvező havidíjak és percdíjak, díjmentes irodán belüli kommunikáció.

Integrált adathálózat ingatlan üzemeltetőknek

 

 • Levesszük válláról az irodaház / ipari park teljes távközlési és informatikai LAN hálózatának kiépítési és üzemeltetési felelősségét.
 • A bérlők igényeit gyorsan, magas szolgáltatási minőséggel valósítjuk meg, az ingatlan üzemeltető közreműködése nélkül, így időt és energiát spórolhat meg.
 • Az ingatlan üzemeltetőjének nem kell többet egyeztetni az egyes telekommunikációs szolgáltatókkal a betelepülés, szolgáltatások módosítása során.

Egységes strukturált hálózatot alakítunk ki, adminisztráljuk, és azt üzemeltetjük, így nem fordulhat elő, hogy a különböző távközlési szolgáltatók többfajta kábelcsatornát alakítanak ki, azok telítődnek („cable chaos”) és a nem megfelelő adminisztráció miatt folyamatos problémák alakuljanak ki.

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek

Vagy töltse ki az alábbi mezőket és küldje el nekünk kérdését!

Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!

  Ellenőrző kérdés:

  IT infrastruktúra paletta

  szolgáltatások

  cégünk

  Stay in the loop

  Lépjen velünk kapcsolatba

  Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
  Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!