Adathálózat és Kommunikáció

Adathálózat

 

Közvetlen optikai adathálózati megoldást kínálunk irodai környezete és adatközpontja (WAN) között, dedikált sávszélességű internet szolgáltatással, annak érdekében, hogy a legmodernebb technológiával a lehető legbiztonságosabb és leggyorsabb módon bonyolítsa belső- és külső adatforgalmát. Több iroda és telephely esetén dedikált, de privát VPN adathálózati kapcsolatot valósítunk meg az egyes irodai, telephelyi végpontok között.

A dedikált optikai adathálózat olyan összeköttetést jelent, amely során az iroda és az adatközpont közvetlenül kapcsolódnak. Rendkívül gyors, akár 10Gbps adatátviteli sebesség, amely nagy megbízhatósággal és rendelkezésre állással párosul: éves szinten 99,7% garantált működés, redundáns megoldás esetében akár 99,9% rendelkezésre állással.

Dedikált Internet szolgáltatás esetén az irodai központ és az adatközpont között direkt kapcsolatú nagy sávszélességű optikai összeköttetést építünk ki, amely a hagyományos internet-összeköttetéssel ellentétben (ahol akár több társszolgáltatón keresztül épül fel a kapcsolat), saját, közvetlen kapcsolattal rendelkezik, ennek köszönhetően a más ügyfelek által okozott esetleges hálózati terhelés és/vagy a társszolgáltatók közötti esetleges műszaki hibák egyáltalán nem befolyásolják a saját internet kapcsolat minőségét.

A maximálisan elérhető 10 Gb/s sebesség mellett, a garantált le- és feltöltési sebességeket is magas rendelkezésre állás mellett biztosítjuk.

Kommunikáció: VoIP & virtuális alközponti megoldások

 

IP alapú virtuális alközponti szolgáltatás keretében az irodai vezetékes hangkommunikációs megoldások széles tárháza érhető el: hívás kapcsolás, hívás átadás, hangposta e-mailben, hangbemondó menü (IVR), hívásrögzítés. A virtuális alközponti infrastruktúra költséghatékonyan és rugalmasan fejleszthető.

Kedvező havidíjak és percdíjak, díjmentes irodán belüli kommunikáció.

Integrált adathálózat ingatlan üzemeltetőknek

 

  • Levesszük válláról az irodaház / ipari park teljes távközlési és informatikai LAN hálózatának kiépítési és üzemeltetési felelősségét.
  • A bérlők igényeit gyorsan, magas szolgáltatási minőséggel valósítjuk meg, az ingatlan üzemeltető közreműködése nélkül, így időt és energiát spórolhat meg.
  • Az ingatlan üzemeltetőjének nem kell többet egyeztetni az egyes telekommunikációs szolgáltatókkal a betelepülés, szolgáltatások módosítása során.

Egységes strukturált hálózatot alakítunk ki, adminisztráljuk, és azt üzemeltetjük, így nem fordulhat elő, hogy a különböző távközlési szolgáltatók többfajta kábelcsatornát alakítanak ki, azok telítődnek („cable chaos”) és a nem megfelelő adminisztráció miatt folyamatos problémák alakuljanak ki.

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop