Egyszerűsíts, vagy éhen halsz!

10 július 2014
Comments 0
10 július 2014, Comments 0

Az Ön cégénél is káosz van? Muszáj értenie a számítástechnikához, a szerverekhez vagy a kommunikációs eszközökhöz, különben lehetetlen léteznie? Nem csoda, hogy így gondolja; a vállalkozások nagy részénél zűrzavar van IT területen. Hogyan tegyen rendet?

Az IT technológiák mindig is feketebárányok voltak az üzleti életben. Nem véletlen a technika ördöge kifejezés sem. Hány ujj kéne hozzá, hogy összeszámolja azokat az eseteket, amikor a rendszer nem ment megfelelően, és fogalma sem volt, hogy kihez forduljon? Hány emberrel kell kapcsolatban lennie, ha IT elvárásai vannak?

A XXI. században, amikor ennyire integrálódtunk már a felhőbe, nem engedheti meg magának senki, hogy olyan rendszereket használjon, amik képtelenek hosszú távon önmaguktól működni. A fenntartható növekedés és a hosszú távú siker egyetlen járható útja az, ha a lehető legkisebb befektetéssel a legtöbbet hozza ki terveiből.

Ha nem tesz rendet, nem tartja kézben a dolgokat, könnyedén abba az állapotba zuhanhat, ahol le kell húzni a redőnyt.

Mit adunk Önnek?

A Rendszerinformatikánál nem csodákat teszünk. A legalapvetőbb szükségletet teljesítjük: egyszerűsítünk. Azért, hogy Önnek és a cégének ne kelljen telefonszámok, e-mailcímek ezreit előkaparna, ha valami nem úgy megy, ahogyan azt szeretné. Egy emberrel áll kapcsolatban, aki felügyeli a folyamatot, intézkedik a problémák megoldásáról.

Szakemberek olyan csoportját alakítottuk ki, és képezzük folyamatosan tovább, akik bármilyen informatikai problémára képesek lehetőségeket mutatni. Egy helyen van a telefon, a weboldal, a levelezés, az eszközök karbantartása, és minden olyan, amit IT alatt ért.

Hogyan segítünk?

A lehetőségeket keressük, és nem félünk megkérdőjelezni önmagunkat azért, hogy az eredmények eléréséhez hozzásegítsük ügyfeleinket.

Portfóliónkba olyan szolgáltatásokat építettünk be, amik képesek maguktól üzemelni. Hisszük, hogy a fejlődés egyetlen járható útja, ha olyan megoldásokat nyújtunk, amik képesek hosszú távon, biztonságosan és alacsony befektetéssel működni.

Legyen szó irodai eszközök bérléséről, kommunikációs szolgáltatásról, szerverszolgáltatásról vagy rendszerüzemeltetésről, nálunk egy helyen megtalál mindent, amik segítik elérni célját.

Válasszon aktuális ajánlataink közül:

callserver cloudserver m73z

Kérjen személyre szóló, teljes körű ajánlatott, kötöttségek nélkül!

Hívjon minket a 1280-as telefonszámon, vagy írja meg miben segíthetünk az info@rendszerinformatika.hu címre!

 

Comments are closed.