16 július 2014
Comments 0
16 július 2014, Comments 0

A flotta szót mindenki ismeri. Használjuk mobilcsomagoknál, rendezvényszervezőknél, és informatikai cégeknél is. De mégis, mi tesz egy emberekből álló tömeget flottává? Mitől válik igazán különlegessé? És ami a legfontosabb – hogyan hajthatja ez az Ön malmára a vizet?

A francia-olasz eredetű szó jelentése a következő:„Hajóknak (különösen hadihajóknak) egy bizonyos célból összevont nagyobb csoportja.”

Próbáljunk meg elvonatkoztatni a haditengerészettől, és vegyünk alapul egy olyan csoportot, ami azért jött létre, hogy valami olyat alkosson, amire a tagok önállóan nem képesek. A kollektív tudat és tudás mennyiség az, ami összetartja ezt a közösséget.

Ha nem tesz rendet, nem tartja kézben a dolgokat, könnyedén abba az állapotba zuhanhat, ahol le kell húzni a redőnyt.

IT flotta?

A Rendszerinformatika flottája hasonlóképp épül fel. Specializálódott szakemberek dolgoznak egy adott célért. Az IT Flotta különlegessége, hogy míg a szolgáltatók nagy része szeretne teljesen elkülönülni, kivonni magát a rendszerből, a Rendszerinformatika ezzel szemben célokat tűz ki, amiket folyamatos munkával el is ér.

Feladatunk az, hogy olyan eszközöket és szolgáltatásokat adjunk ügyfeleink kezébe, amikkel hatékonyan és hosszútávon tudnak a lehető legtöbbet teljesíteni. Szakmai hátterünk biztosíték arra, hogy ha ügyfeleink valamelyike problémával találkozik, ne érezze úgy, hogy magára hagyták.

Kik dolgoznak Önnek?

Rendszerinformatikusaink, rendszermérnökeink, kapcsolattartóink mind azon dolgoznak, hogy hosszú távú együttműködést tudjuk kiépíteni úgy, hogy a szolgáltatások, melyeket nyújtunk, önállóan is képesek legyenek kiszolgálni ügyfeleink kívánságait.

Nem hiszünk a lehetetlenben. Nem hiszünk a csodákban sem. A munkában hiszünk, és abban, hogy a cél mindig az eredmény elérése. Legyen szó formabontó elvárásokról, eszközbérlésről, szerverszolgáltatásokról vagy kommunikációs eszközök szolgáltatásáról, nálunk egy helyen megtalál mindent, ami nélkülözhetetlen feltételei a jelen kornak.

Amit mi adunk

Nálunk a legkülönfélébb igényeket kielégítő megoldásokkal találkozhat. Nem riadunk vissza az újfajta megoldásoktól sem, mert hisszük, hogy a kihívások és a megoldások tanulsággal és szakmai fejlődéssel járnak.

Értünk a minőségi, időtálló informatikai eszközök forgalmazásához. Bármilyen kommunikációs szolgáltatáshoz. Nincs olyan szervermegoldás, amihez nem. A rendszerek szakszerű üzemeltetéséhez. És az állandó jelenléthez: számíthat ránk a gyors problémamegoldásban.

Hiszünk abban, hogy ahhoz, hogy kaphassunk, először adnunk kell. Az alapoktól a legfelsőbb szintekig képviseljük az IT szolgáltatásokat. Magyarországon elsőként nem kell több forrásból összeszednie a szükséges eszközöket és szakértelmet. Nálunk egy helyen talál meg mindent, ami a fejlődéshez kell.

Válasszon aktuális ajánlataink közül:

callserver cloudserver m73z

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy gyorsan és könnyedén segíthessünk Önnek!

Hívjon minket a 1280-as telefonszámon, vagy írja meg miben segíthetünk az info@rendszerinformatika.hu címre!

Comments are closed.