Miért nem szereti senki az IT-sokat?

28 augusztus 2014
Comments 0
28 augusztus 2014, Comments 0

Nem egyszer hallhatjuk, ahogy kiakad a kolléga, mert már egy hete nem sikerült valamit megjavítani a szerveren. Nem fér hozzá, nem megy a levelezés, lefagy a gép, rossz a nyomtató – egyszóval: katasztrófa. Mire van az IT-s, ha nem arra, hogy ezeket a problémákat orvosolja!?

Ugye megvannak azok az emberek, akiket alig lát? Akikről tudja, hogy vannak, meg dolgoznak, de még életbe egyszer össze nem futottak? Na, ők az IT. Az a dolguk, hogy az a rendszer, amit használni szeretne, úgy működjön, hogy bármikor, bármilyen helyzet is álljon elő, Ön és a kollégái el tudják végezni a feladataikat.

Ez – a tapasztalatok és a sok vicces történet hallatán – nem mindig jön össze. Aki multinál dolgozik, az tudja, hogy akár napokat is várnia kell, hogy az informatikus kolléga végre jöjjön, pötyögjön valamit, és azt mondja, hogy:„Tessék, kész.”

A Rendszerinformatika egyedüli megoldást kínál az ilyen problémákra. Hasonlóság van a kettő között, hiszen a mi informatikusaink sem töltenek órákat az Ön irodájában. Nálunk az informatikusok folyamatos készenlétben állnak, hogy a fellépő legapróbb problémát is azonnal helyreállítsák, így Ön tovább tud dolgozni. A folyamatos ügyelet nem csak az ügyfeleink kedvence, de ez az egyetlen útja annak, hogy az Ön által igénybe vett rendszer úgy működjön, ahogy az elvárja.

Mi nem hiszünk a problémák tologatásában, sem a továbbításukban. Ügyfeleink mindig azt a fajta segítséget kapják, amire épp szükségük van. Legyen szó VoIP telefonról, szerverszolgáltatásról, vagy eszközbérletről, mi mindig rendelkezésre állunk. Egyedi flotta szolgáltatásunk Magyarország első olyan szolgáltatása, ahol mindent egy helyen, egy kézből tud intézni, így nem kell 5-6 informatikus nevét, telefonszámát vagy email címét fejben tartania. Nem kell törődnie, hogy milyen problémával milyen szakembert keressen fel. A Rendszerinformatikánál mindent megkap ahhoz, hogy vállalkozása egy olyan rendszerben legyen képes működni, ami megbízható, önfenntartó és költséghatékony.

Ismerje meg szolgáltatásainkat, kattintson a képre!

itflotta_banner

Comments are closed.