Kicsit több lett?
Segítünk!

Tudjuk, hogy nem egyszerű a nemzetközi cloud szolgáltatókkal

Rendszeresen tapasztaljuk a hozzánk forduló ügyfeleink beszámolói alapján, hogy a kezdeti kalkulációkhoz és ajánlatokhoz képest, a cloud szolgáltatások az idő előrehaladtával sokat változnak, mind összetételükben, mind áraikban. Ezeket a változásokat nem egyszerű átlátni, lekövetni és kigazdálkodni.

Ha ön is tapasztalta ezeket és találkozott a kiszolgáltatottsággal, akkor segítünk abban, hogy visszavehesse az irányítást!

Optimalizáljuk az erőforrásokat

Felmérjük a használatban levő rendszerek valós erőforrásigényét, és a túltervezések csökkentésével költséget takarítunk meg. Könnyen előfordulhat, hogy egy cég dupla annyi erőforrásért fizet a cloud szolgáltatójánál, mint amennyi indokolt vagy amennyit valóban fel is használ.

Megkeressük a nem, vagy nem jól használt szolgáltatásokat

Kiaknázzuk a cloud rugalmasságát, és segítünk olyan beállításokat találni ami a szükség-szerinti használatot segíti, minimalizálva a fölösleges, ki nem használt készenlétet és így az alvó, fölöslegesen fizetett szolgáltatások számát.

Szükség esetén alternatívát ajánlunk

Ha nem biztos benne, hogy az ön üzletének rendszereit és adatait, határon túli cloud szolgáltatónál kellene futtatnia, akkor egy biztonságos, optimalizált, tervezhető, technológiailag egyenrangú alternatívát tudunk ajánlani.

Szeretne már a jövő hónaptól kevesebbet fizetni?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és megmutatjuk hogyan optimalizálhatja és teheti tervezhetővé és költséghatékonnyá vállalati infrastruktúráját!

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop