Egyszerűen jobb… egyszerűen kényelmesebb

A CloudOffice irodaházak az optikai kábel segítségével kiépített, közvetlen szervertermi kapcsolatnak és a dedikált internetelérésnek köszönhetően véget vetnek a köztes internetszolgáltatók által kínált, alacsonyabb teljesítményt nyújtó és gyakran túlterhelt hálózatok okozta problémáknak.

Belföldi hívás: 9.5 Ft / perc
100/100MB internet
Mobil hívás: 2.5 Ft / perc

A Cloud Office irodaházak kis- és középvállalatok számára tesznek elérhetővé professzionális, nemzetközi nagyvállalatok által minden nap igénybe vett szolgáltatásokat. A modern kor elvárásainak megfelelő, előre kiépített infrastruktúra segítségével a legalacsonyabb áron, már a beköltözés pillanatában elérhetőek a legmodernebb informatikai és telekomunikációs megoldások.


Ön tudja, mire van szüksége – mi tudjuk a megoldást

Köszönhetően az előre kiépített infrastruktúrának, már a beköltözés percében rendelkezésre állnak a szükséges erőforrások. Nincs szükség további beruházásokra, nem kell napokat, heteket várni az internetkapcsolat kiépítésére – minden, amire szüksége lehet, csupán egyetlen karnyújtásnyira van.

A CloudOffice irodaházak alappilérét jelentő felhő megoldások segítségével csak azért kell fizetni, amit valóban igénybe vesz: ha csak rövid időre van szüksége nagyobb erőforrásra, úgy dinamikusan, az igényeinek megfelelően lehetséges a rendelkezésre álló infrastruktúra bővítése, majd a folyamat végeztével könnyedén vissza lehet térni a költségtakarékos állapotba.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.