Varázslók és varázslatok helyett

Az IT-mágia leleplezése

A vállalati informatika rengeteg cég életében még mindig misztikus ködbe burkolózik. Az IT és a mágia közötti párhuzam nem véletlen; sok esetben az érintettek nem ismerik annak mélyebb logikáját, csak a külső jeleket látják: működik vagy sem.

Üzleti döntéshozóként nehéz átlátni és ellenőrizni a folyamatokat, és gyakori, hogy váratlanul költségessé válik egy-egy megoldás. Pedig a megfelelő kontrollal az IT nem varázslat, hanem előre látható és tervezhető tétel a költségvetésben.

Mi segítünk Önnek ezt a fátylat félreszorítani, és átláthatóvá tenni rendszerét kiszámítható IT infrastruktúra szolgáltatásunkkal!

A költségek misztikuma

A „varázslat” pontos költsége gyakran rejtélyes marad a cégek számára. Számoltunk a licencdíjakkal? Azok későbbi megújításával? A hardverbeszerzési költségekkel? A technikai támogatással? Az implementációval? A működéshez szükséges infrastruktúrával?

„Főnök, kell még egy kis varázsgyökér” – hallható ott, ahol a technológiai problémák megoldása csupán ad-hoc beavatkozásokat jelent. Hamar feltornyosulnak a költségek a varázslatokhoz szükséges alapanyagokra és újabb „gyógynövényekre”, amikor sietve próbáljuk orvosolni a meglévő gondokat.

Káoszmágia helyett tervezhetőség

E helyett az állandó tűzoltás helyett egy átgondolt IT stratégiával proaktív megoldásokat alkalmazhatnánk, amelyek hosszú távon akár költséghatékonyabbak is lehetnek.

Elengedhetetlen, hogy a vállalati vezetők megértsék: az IT nem csupán költség, hanem befektetés is. Az informatikai tudás birtoklása és megfelelő alkalmazása az üzleti folyamatok racionalizálását és a vállalat versenyképességének javítását is eredményezheti. 

Kulcsfontosságú, hogy az IT szakértők és a vállalati vezetők közti kommunikáció átlátható és érthető legyen.

Van rá ellenszer

Ebben segítünk mi úgy, hogy átfogó szolgáltatás-auditot kínálunk, mely felméri az ön cégének aktuális IT helyzetét és racionalizált IT stratégiát javasol. Megvizsgáljuk az IT költségek és infrastruktúrák szerkezetét, hogy hol lehet hatékonyabbá tenni a folyamatokat.

A célunk, hogy a vállalat vezetői számára egyértelművé, kiszámíthatóvá és kontrollálhatóvá tegyük az IT infrastruktúrát, így biztosítva a váratlan kiadások csökkenését, és az üzleti folyamatok fenntarthatóságát és optimalizálását.

Lássuk a részleteket!

Kérjük töltse ki a lenti adatbekérő sorokat és kollégánk segítségével, kötelezettség nélkül megtudhatja, hogy mennyibe kerülne az Ön IT infrastruktúrája havidíjas megoldásunkkal!

Lépjen velünk kapcsolatba

Szolgáltatásaink csak cégek és gazdasági társaságok számára elérhetőek
Érdeklődésének tárgyát kérjük válassza ki a lenyitható listából!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
Mindkét hozzájárulás szükséges, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot a megkeresése kapcsán!
IT infrastruktúra paletta

szolgáltatások

cégünk

Stay in the loop